Ammattijulkkis Maisa Torppa kertoo, mitä kuuluisuuden kulisseissa tapahtuu: Luksuselämän esittämistä, lapsen piilottelua ja mainosalustana toimimista - Kuukausiliite | HS.fi
Kuukausiliite

Ammattijulkkis Maisa Torppa kertoo, mitä kuuluisuuden kulisseissa tapahtuu: Luksuselämän esittämistä, lapsen piilottelua ja mainosalustana toimimista

Julkisuuden ammattilainen on ”mainosalusta”, joka myy elämällään tuotteita. Julkisuudesta työnsä tehnyt Maisa Torppa piti juontaja Axl Smithiä alan taitavimpana, kunnes tämä mokasi ja alkoi kuvata salaa seksiä – sponsoroidulla kameralla.

Tilaajille

Tältä näyttää Tmi Maisa Torppa. Instagram-tilin kuvista kaksi kolmasosaa on omakuvia.

Julkaistu: 1.7.2017 2:00, Päivitetty 1.7.2017 17:43

Canon Legria Mini X on pieni videokamera, jolla on helppo kuvata herättämättä huomiota. Litteän kameran saa piiloon, ja kääntyvä linssi alkaa kuvata kännykkäsovelluksen painalluksella.

Nuori nainen näki tällaisen kameran helsinkiläisen juontajan yöpöydällä vuonna 2015. Hän alkoi epäillä sen käyttötarkoitusta ja otti yhteyden poliisiin. Pitkään jatkunut salakuvaus paljastui. Oikeudenkäynnin päätteeksi juontaja Caro Axl Smith tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen 30 salakatselusta, kahdesta yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä ja neljästä kunnianloukkauksesta. Uhreja oli 29, ja Smith määrättiin maksamaan heille korvauksia yhteensä noin 100 000 euroa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Kuukausiliite

Luitko jo nämä?