Melkein-rosolli - Kuukausiliite | HS.fi

Melkein-rosolli

Harva kaipaa runsasta rosollia, on Mysi huomannut. Melkein-rosollista voi ottaa vaikka vain silliä. Kuva: Laura Riihelä

Julkaistu: 2.12.2017 2:00
  • 2–3 matjessillifileetä

  • 1–2 punasipulia

  • 2 dl säilöttyjä punajuuria pilkottuna

  • 1 ½ dl vispikermaa

  • n. 2 rkl punajuuren säilöntälientä

 

Valuta säilötyt punajuuriviipaleet hyvin ja silppua pieniksi kuutioiksi. Silppua myös kuoritut punasipulit.

Leikkaa matjesfileet kauniiksi paloiksi astian keskelle, asettele toiselle reunalle punasipulisilppu ja toiselle punajuurikuutiot.

Vispaa kermaa sen verran, että se vähän paksunee, ja mausta punajuuren säilöntämehulla. Yksinkertainen ja lempeästi vaaleanpunainen soosi sopii matjessillin, punasipulin ja säilötyn punajuuren kanssa erinomaisesti yhteen.

Resepti: Mysi Lahtinen

Seuraa uutisia tästä aiheesta
rosolli