Kansainvälinen filmitähti ihastui suomalaistarjoilijaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, ja niin 19-vuotiaalle Paavo Turtiaiselle avautuivat ovet maailman eliitin koteihin - Kuukausiliite | HS.fi
Kuukausiliite

Kansainvälinen filmitähti ihastui suomalaistarjoilijaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, ja niin 19-vuotiaalle Paavo Turtiaiselle avautuivat ovet maailman eliitin koteihin

Oli suuri sattuma, että Paavo Turtiaisesta tuli näyttelijä Ingrid Bergmanin perheen kokki ja uskottu. Hän on laittanut ruokaa valtionpäämiehille, elokuvatähdille ja seurapiireille vuosikymmenten ajan. Nyt vierailemme hänen keittiössään New Yorkin Manhattanilla, sillä Paavo Turtiainen aloittaa Kuukausiliitteen kokkina.

Tilaajille

Paavo Turtiainen valmistaa vuonna 2018 ruokaa Kuukausiliitteen sivuilla. Kuva: Laura Riihelä

Julkaistu: 6.1.2018 2:00, Päivitetty 7.1.2018 6:35

New Yorkissa on pikkupakkanen, ja 67-vuotias Paavo Turtiainen valmistautuu uuteen työpäivään kotonaan Manhattanin eteläkärjen Beekman Streetillä, Brooklynin sillan kupeessa.

Turtiaisen koti on vanhan kerrostalon neljännessä kerroksessa. Hän oli ensin ystävänsä Isabella Rossellinin vuokralainen, mutta kun näyttelijä vuonna 2001 päätti myydä asunnon – World Trade Centerin tornien romahdettua terrori-iskussa –, hän osti kotinsa itselleen.

Luetuimmat - Kuukausiliite

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat