Jouko Ahola oli maailman vahvin, mutta suurin julkisuus tuli vasta Hollywoodissa – näyttelijän mielestä Aku Louhimiehen lynkkaaminen on naurettavaa - Kuukausiliite | HS.fi
Kuukausiliite

Jouko Ahola oli maailman vahvin, mutta suurin julkisuus tuli vasta Hollywoodissa – näyttelijän mielestä Aku Louhimiehen lynkkaaminen on naurettavaa

Jouko Ahola ei päässyt rikastumaan voimamiehenä eikä näyttelijänä. Onneksi työ kirvesmiehenä elättää, Ahola kertoo Missä hän on nyt -sarjassa.

Jouko Ahola kuulee kirvesmiehenä kuittailua. ”Jaksatko nyt varmasti?” häneltä on kysytty rautakaupan pihalla.

Julkaistu: 7.4.2018 2:00, Päivitetty 17.4.2018 11:23

Ongelmansa kullakin. Kun Jouko Ahola oli voittanut toisen kerran maailman vahvin mies -kilpailun, hän ei enää keksinyt, miksi jatkaisi kilpailemista. Motivaatio katosi samalla, kun katosi tarve todistella itselleen ja muille.

Ahola oli maailman vahvin vuosina 1997 ja 1999. Välissäkin olivat kisat, joissa hän sijoittui toiseksi. Tittelistä mitellään muun muassa nostelemalla 180-kiloisia pyöreitä kiviä sekä vetämällä perässä rekkoja ja paloautoja. Maltalla piti vetää perässään Boeing 737 -matkustaja­konetta, joka painoi noin 80 000 kiloa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat - Kuukausiliite

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat