Suomen rannoilla kasvaa herkullista merilevää, joten alkaisimmeko syödä sitä? - Kuukausiliite | HS.fi

Suomen rannoilla kasvaa herkullista merilevää, joten alkaisimmeko syödä sitä?

Merilevä on aasialainen hittituote ja herkkuruoka, jota kasvaa kuitenkin myös Suomessa. Ruotsissa merilevää jo kerätään ja myös viljellään.

Tilaajille
Julkaistu: 6.10.2018 2:00, Päivitetty 7.10.2018 16:03

Levää kietoutui melaan. Sitä väreili ruskeanvihreänä vedenpinnassa, nousi laineiden mukana ylös kajakin reunoille ja aaltoili taas pinnan alle.

Jonas Pettersson ei etsinyt levää, mutta meren niljaiset kasvustot eivät väistä ihmistä.

Pettersson meloi siellä, missä levät kasvavat.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat

Uusimmat