Tomaatti-korianterisalsa - Kuukausiliite | HS.fi

Tomaatti-korianterisalsa

Kylmä tomaatti-korianterisalsa sekoittuu iloisesti lämpimään tomaattikastikkeeseen. Syödään haarukoiden tai leivästä paloja murtaen.­

5.4.2019 2:00 | Päivitetty 5.4.2019 2:00

Neljälle

  • 350 g kirsikkatomaatteja

  • ½ puntti korianteria

  • 1 pieni hopeasipuli

  • 2 pientä valkosipulinkynttä

  • 0,5 dl valkoviinietikkaa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 1 tl oliiviöljyä

  • 0,5 tl suolaa

  • 0,5 tl sokeria

  • 0,5 tl jauhettua mustapippuria

Hienonna korianteri, sipuli ja ja tomaatit silpuksi. Murskaa valkosipuli. Sekoita ja tarkista maku.

Resepti: Fathi Ahmed

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite