”Iskä oli suunnittelemassa jotain vallankumousta” – Kuukausiliite tapasi Hussein al-Taeen ja hänen sisaruksensa Vantaalla vuonna 2007 – tällainen on perheen historia - Kuukausiliite | HS.fi

”Iskä oli suunnittelemassa jotain vallankumousta” – Kuukausiliite tapasi Hussein al-Taeen ja hänen sisaruksensa Vantaalla vuonna 2007 – tällainen on perheen historia

Vantaalaisessa kerrostalossa asuu neljä sisarusta, jotka joutuivat lapsina pakenemaan Saddamia Irakista. Nyt heidän isänsä on palannut Suomesta synnyinmaahansa ja on siellä Najafin maakunnan mahtava kuvernööri. Kohta ovi aukeaa, ja sisarukset kertovat itse Al-Taeen perheen tarinan.

26.4.2019 11:18

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2007.

Ahmadilla on kiire. Hän on juuri tullut koulusta, ja puolentoista tunnin kuluttua pitää olla työpaikalla toisella puolella Vantaata pakkaamassa auton varaosia.

”Otanksmä treenikamat”, Ahmad huutaa keittiöön. Isoveli Haidar on saanut pyöritetyksi leipätaikinasta pitaleivät liinan alle, jossa ne nyt paisuvat pehmeinä ja valkoisina. Taikinan on tehnyt aamulla Zeinab, Ahmadin ja Haidarin sisko.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite