Rokkari ja ruokaguru

Ensin muusikko-kirjailija innostui itämaisista ajatuksista. Sitten hän rakastui intialaiseen ruokaan. Nyt hän kokkaa sitä oikein Porvoon mitalla. Bravuuri-juttusarjassa tunnetut ihmiset valmistavat ruokaa parhaan reseptinsä mukaan.

A.W. Yrjänä asuu Porvoossa, ja kotona hän laittaa ruokaa joka päivä. Omalta pihalta tulevat muun muassa valkosipulit.

7.8.2021 2:00 | Päivitetty 14.8.2021 16:50

Isäntä pahoittelee, että vieraille tarjottava kahvi on peräisin termoskannusta.

”Kun mulla on tuo hella nyt käytössä kokonaisuudessaan.”

Se oli toki tiedossa jo etukäteen, että A. W. Yrjänä on intohimoinen ruokaihminen. Mutta onhan tämä silti vaikuttavaa: yhtä ruokalajia pyydettiin, mutta porvoolainen rokkari-kirjailija on päättänyt valmistaa niitä laskutavasta riippuen kuusi tai seitsemän. Hellalla porisee palak paneeria (pinaattijuustokastike), dalia (linssimuhennos), porkkana-kukkakaalicurrya ja kananmunacurrya.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite