Rikollisen hyvää joulua

Dekkaristi Outi Pakkasen kirjoissa on murhia ja herkkuja. Myös makujen mysteeri paljastuu viimeisiltä sivuilta. Nyt Pakkanen paljastaa, miten syntyy hänen toiseksi suosituin jouluruokareseptinsä, venäläinen sillitahna.

Kirjailija Outi Pakkanen tuli kokkaamaan veljensä Timo Pakkasen keittiöön.

| Päivitetty

Tulet vaan portaita ylös, kunnes näet joulupukin, ohjeistaa möreä ääni ovisummerista. Ja toden totta: ovella odottaa mies, jolla on pitkä harmaa parta ja punainen nuttu. Hän on Timo Pakkanen, Suomen kenties tunnetuin joulupukki. (Hänestä lisää tässä lehdessä muutaman sivun päästä.)

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite