Vuoden kiireisimmästä päivästä tuli taas vapaapäivä meikkitaiteilija Raili Hulkkoselle - Kuukausiliite | HS.fi

Jo toista vuotta vapaalla

Aiemmin itsenäisyyspäivä oli Raili Hulkkoselle vuoden kiireisin työpäivä.

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen viettää itsenäisyyspäivää kotona ja vapaalla.

4.12.2021 2:00

Vuosi sitten meikkitaiteilija Raili Hulkkosen itsenäisyyspäivä oli kerrassaan kummallinen. Hän makasi kotisohvallaan Espoon Olarissa ja katsoi televisiota.

Perinteiset Linnan juhlat oli peruttu, ja samalla peruuntui Hulkkosen vuoden kiireisin työpäivä. Hän on meikannut presidentin vieraita 40 vuotta, enimmillään 16 asiakasta päivässä.

”Meillä oli Hilkka Ahteen kanssa suunnitelma, että vaikka juhlia ei olekaan, teen silti hänelle juhlameikin ja juomme samppanjaa. Mutta koronatilanteen takia sekin peruuntui.”

Tämän vuoden piti olla erilainen. Linnaan kutsuttiin noin 200 vierasta, joista iso osa oli terveydenhuoltoalalta. Hulkkonen lähti mukaan haasteeseen, jossa ammattilaiset lupasivat meikata ja kammata kutsuvieraita kiitokseksi pandemia-ajan työstä. Meikkiin oli tulossa esimerkiksi teho-osaston sairaanhoitajia.

Sitten juhlat peruttiin taas.

Nyt edessä on jo toinen töistä tyhjä joulukuun kuudes. Hemmetin vapaus, Hulkkonen manaa. Peruutus tuli Hulkkosen 49-vuotishääpäivänä. Juhlitaan itsenäisyyspäivänä sitten sitä, hän päätti.

Kotona, mutta vähän paremmissa verkkareissa. Ruuaksi kuhaa voissa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite