Kuukautisen puhelinpalvelu

”Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.”

6.8. 2:00 | Päivitetty 6.8. 13:05

Tervetuloa Kuukautiseen pakinaan!

Tietosuojaselosteemme voit lukea osoitteessa hs.fi/kuukausiliite/kuukautinen/tietosuojaseloste. Pakinat nauhoitetaan asiakaspalvelumme parantamiseksi ja laadun varmistamiseksi. Paina yksi, jos hyväksyt pakinan nauhoittamisen. Paina kaksi, jos haluat lisätietoja nauhoituksesta.

Kiitos! Hyväksyit pakinan nauhoittamisen. Valitse seuraavaksi, oletko yritysasiakas vai yksityisasiakas. Jos olet yritysasiakas, valitse yksi. Jos olet yksityisasiakas, valitse kaksi.

Kiitos! Olet siis yksityisasiakas.

Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.

Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, ja kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja. Odota hetki, sinua palvellaan heti, kun seuraava pakinamme vapautuu.

Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.

Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.

Odota hetki, kaikki pakinamme ovat tällä hetkellä varattuja.

Kiitos, että jaksoit odottaa!

Valitse seuraavaksi kieli, jolla haluat pakinan lukea. Paina yksi, jos haluat pakinan englanniksi. Paina kaksi, jos haluat pakinan jollain muulla kielellä.

Kiitos! Haluat lukea pakinan jollain muulla kielellä. Valitse, millä kielellä haluat pakinan lukea. Paina yksi, jos haluat pakinan suomeksi. Paina kaksi, jos haluat pakinan englanniksi.

Kiitos! Haluat lukea pakinan suomeksi.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista, minkä aihepiirin pakinan haluat lukea.

Yksi: suomalaisia poliitikkoja käsittelevän pakinan. Kaksi: Ukrainan tilannetta käsittelevän pakinan. Kolme: työelämää käsittelevän pakinan.

Kiitos! Valitsit asiakaspalveluautomaattia käsittelevän pakinan.

Valitse seuraavaksi, mitä asiakaspalveluautomaatin piirrettä haluat pakinan käsittelevän.

Yksi: asioinnin sujuvuutta. Kaksi: kuluttajakokemuksen elämyksellisyyttä. Kolme: digitaalisaation onnistunutta soveltamista.

Kiitos! Valitsit asiakaspalveluautomaatin ärsyttävyyden.

Valitse seuraavaksi, mikä asiakaspalveluautomaatissa sinua ärsyttää.

Yksi: sinun kallista elämääsi tuhlataan typerään näpyttelyyn. Kaksi: kaikki asiakaspalvelumme ihmiset ovat saaneet potkut ja jääneet työttömiksi. Kolme: toimitusjohtajamme miljoonan euron bonukset.

Kiitos! Valitsit kaikki vaihtoehdot.

Kerro vielä, miten voimme palvella sinua entistä paremmin. Yksi: haluat lisää näitä kysymyksiä. Kaksi: haluat kuulla lisää yrityksemme arvoista. Kolme: haluat tappaa meidät.

Kiitos! Haluat tappaa meidät. Kerro vielä, kenet meistä haluat tappaa.

Yksi: haluat tappaa tämän typerän automaatin. Kaksi: haluat tappaa meidät kaikki. Kolme: haluat tappaa firmamme toimitusjohtajan, jolla on miljoonan euron bonukset.

Kiitos! Haluat tappaa tämän typerän automaatin ja meidät kaikki ja grillata hitaasti pallogrillillä toimitusjohtajamme, jolla on miljoonan euron bonukset.

Pääset hetken kuluttua lukemaan pakinaa.

Muutaman minuutin kuluttua saat puhelimeesi tekstiviestillä linkin asiakastyytyväisyyskyselyymme. Vastaaminen kestää vain muutaman minuutin.

Kerrothan meille, miten onnistuimme tänään!

Kiitos yhteydenotostasi!

kuukautinen@hs.fi

kuvitusanimaatio: Jukka Pylväs

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite