Kreikkalainen jogurttikulho - Lasten uutiset | HS.fi

Kreikkalainen jogurttikulho

Helppo jogurttijälkiruoka on valmis viidessä minuutissa, kun vain muistat panna jogurtin valumaan ajoissa.

Kuva: Tuomas Kolehmainen

Julkaistu: 8.9.2017 2:00
  • 500 g turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia

  • 5 dl hedelmiä ja marjoja pieninä paloina (esimerkiksi kiiviä, hunajamelonia ja mustikkaa)

  • 4 tl juoksevaa hunajaa

  • 3 rkl murusteltua marenkia

 

Laita jogurtti harsokankaalla peitettyyn siivilään. Nosta siivilä kulhon päälle. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi valumaan, jotta liika neste erottuu jogurtista.

Leikkaa hedelmät ja marjat sopivan kokoisiksi paloiksi. Muista olla varovainen veitsen kanssa.

Lusikoi valutettu jogurtti tarjoilukulhoihin. Nosta päälle hedelmät ja marjat. Viimeistele annos lorauksella hunajaa ja murustellulla marengilla.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat

Uusimmat videot