Nachobroileri - Lasten uutiset | HS.fi

Nachobroileri

Tarjoa nachobroileri esimerkiksi salsan, avokadon ja salaatin kanssa.

Julkaistu: 9.3.2018 2:00
  • 4 broilerin rintafileetä

  • 1 rkl taco- tai tortillamaustetta

  • 4 rkl maukasta juustoa raastettuna (esimerkiksi pitkään kypsytetty cheddar)

  • 4 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Leivittämiseen:

  • 1½ dl vehnäjauhoja

  • 1 kananmuna

  • noin 2 dl hienoksi murskattuja nachoja

Paistamiseen:

  • tilkka rypsiöljyä

Tarjoiluun:

  • salsakastiketta, avokadoa, salaattia

Leikkaa broilerifileisiin veitsellä ”tasku”. Laita fileet työlaudalle ja aseta päälle kelmu. Tee leikkeleistä ohuemmat esi­merkiksi kaulimen avulla.

Laita taskuihin juustoa ja korianteria. Mausta lihojen pinnat tacomausteella.

Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle kananmuna (vatkaa se juoksevaksi) ja kolmannelle lautaselle nachomurut. Kääntele broilerit ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi nachomuruissa. Sulje tasku esimerkiksi cocktail­tikulla, ettei juusto valu pois paistettaessa.

Kuumenna pannussa tilkka öljyä. Paista broilereihin kaunis väri pannussa. Siirrä broilerit uunivuokaan ja jatka paistamista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarkista, että broileri on täysin kypsä! Poista kiinnitystikut.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat

Uusimmat videot