Tonnikalalla täytetyt avokadot - Lasten uutiset | HS.fi

Tonnikalalla täytetyt avokadot

Täytetyt avokadot sopivat lounaaksi yhdessä salaatin kanssa.<span class="votsikko"></span>

Kuva: Laura Kaapro

Julkaistu: 6.4.2018 2:00
  • 2 isoa kypsää avokadoa

  • 1 tlk tonnikalaa paloina öljyssä

  • 2 keitettyä kananmunaa

  • 1 kevätsipulinvarsi tai nippu ruohosipulia

  • ¾ dl kermaviiliä

  • 1 tl sitruunamehua

  • ½ tl dijoninsinappia tai muuta vahvaa sinappia

  • vajaa ½ tl tabascoa

  • ripaus mustapippuria

  • ripaus suolaa

Valuta tonnikalapurkista ylimääräinen öljy pois ja lusikoi tonnikala kulhoon. Kuori kananmunat ja pilko ne tonnikalan joukkoon.

Hienonna varovasti veitsellä kevätsipulinvarsi tai ruohosipuli. Lisää silppu tonnikalan ja kananmunan joukkoon.

Lisää kulhoon myös kermaviili, sitruunamehu, dijoninsinappi ja halutessasi tabasco-kastiske. Mausta ripauksilla mustapippuria ja suolaa.

Sekoita tasaiseksi. Anna maustua jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Halkaise avokadot ja poista kivi. Lusikoi tonnikalatäyte keoksi avokadonpuolikkaiden päälle.

Jaa kahdelle lautaselle. Tarjoa heti.

Resepti: Laura Kaapro

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luetuimmat

Uusimmat videot