Kananugetit - Lasten uutiset | HS.fi

Kananugetit

Kotitekoiset kananugetit maistuvat currymajoneesin kanssa.

­

5.4.2019 2:00 | Päivitetty 5.4.2019 2:00

2–3 annosta

valmistusaika 35 min

  • 3 ohutta broilerin fileeleikettä tai minuuttipihviä

  • 1 kananmuna (+ ripaus suolaa)

  • 1 dl korppujauhoja

  • ½ dl parmesaania raasteena

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • ½ tl paprikajauhetta

  • ¾ tl suolaa

  Currymajoneesi:

  • 1 dl majoneesia

  • 2 tl curryjauhetta

  • ½ tl sokeria

  • 1 tl sinappia

  • ½ tl valkoviinietikkaa (tai sitruunamehua)

Ota broileri huoneenlämpöön.

Tee currymajoneesi. Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa ja nosta jääkaappiin maustumaan.

Riko kananmuna syvälle lautaselle, lisää joukkoon suolaa ja sekoita kunnolla.

Mittaa toiselle lautaselle korppujauhot, raasta joukkoon parmesaani raastimen pienikoloisella terällä. Lisää mukaan valkosipulijauhe, paprikajauhe ja suola. Sekoita.

Leikkaa jokainen broilerinfilee saksilla neljään palaan. Kasta palat ensin munaan ja pyöräytä sitten korppujauhoseoksessa. Laita kuorrutetut broileripalat leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa currymajoneesin kanssa.

Resepti: Katja Bäcksbacka

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat videot