Korvapuustimisu

Tänään vietettävää korvapuustipäivää voi juhlistaa myös italialaisen tiramisun tyyliin tehdyllä korvapuustimisulla.

4.10.2019 2:00

4 annosta

valmistusaika 30 min

  • noin 300 g

    edellispäiväisiä, keskikokoisia korvapuusteja tai 1 pussi minikorvapuusteja

  • 1 prk (250 g)

    mascarponejuustoa

  • 3 rkl

    vispikermaa

  • 3 rkl

    tomusokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • noin 1 dl

    keitettyä, huoneenlämpöistä kahvia

Päälle:

  • kanelia, rouhittua maitosuklaata

Leikkaa pullat melko ohuiksi viipaleiksi.

Vatkaa mascarpone ja vispikerma vaahdoksi kulhossa sähkövatkaimella. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

Kasta pullaviipaleet nopeasti kahvissa.

Laita tarjoiluvuoan pohjalle puolet kostutetuista pullaviipaleista ja niiden päälle puolet mascarponevaahdosta. Toista kerrokset.

Koristele pinta ripottelemalla päälle kanelia ja suklaarouhetta.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Luetuimmat

Uusimmat videot