Letut - Lasten uutiset | HS.fi

Letut

Lettujen kanssa maistuu hillo.

14.2.2020 2:00 | Päivitetty 14.2.2020 2:00

35 pientä tai 10 isoa lettua

valmistusaika 30 min + 30 min taikinan tekeytyminen

  • 2 kananmunaa

  • 5 dl maitoa

  • 2½ dl vehnäjauhoja

  • 2 rkl sokeria

  • ½ tl suolaa

  • 2 rkl sulatettua tai juoksevaa rasvaa

Paistamiseen:

  • rasvaa

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon muut ainekset.

Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Kuumenna pieni määrä rasvaa lettupannun koloissa. Annostele taikinaa pannulle. Paista letut ruskeiksi molemmin puolin.

Vinkki: Jos tarjoat lettuja suolaisin täyttein, jätä taikinasta sokeri pois.

Resepti: Christina Aaltio

Luetuimmat

Uusimmat videot