Karjalanpiirakka, kalakukko ja puikulaperuna – Tunnetko suomalaiset perinneruuat?
Suomalainen ruoka on tärkeä osa maamme kulttuuria. Jotkin ruuat ovat Euroopan unionin suojaamia.
Valdemar Saloniemi (vasemmalla) ja Niko Smith saivat jälkiruuaksi leipäjuustoa, lakkamarjoja ja parfait-jäädykettä.Kuva: Mika Ranta / HS
Anna-Maija Lippu HS
21.2.2020 2:00
Tokaluokkalaiset Niko Smith, 8, ja Valdemar Saloniemi, 8, pääsevät helsinkiläiseen Ravintola Nokkaan maistelemaan suomalaisen ruuan parhaita antimia.
Tarjolla on muun muassa blinejä muikunmädin, punasipulin ja smetanan kera sekä hauella täytettyjä ruistacoja, joiden päällä on kuusesta valmistettua majoneesia.
Artikkeliin liittyviä aiheita