Äänestä suosikkia piirustuskilpailun 20 finalistista - Lasten uutiset | HS.fi

Äänestä suosikkia piirustuskilpailun 20 finalistista

HS Meidän perheen ja Lasten uutisten piirustuskilpailussa nähdään lasten tulkintoja poikkeuksellisesta vuodesta. Voittajat valitaan 20 finalistin joukosta.

31.3. 9:57

Kun pyysimme teiltä, rakkaat lukijat, taideteoksia Minä ja korona -teemalla järjestettyyn kuvakilpailuun, emme arvanneet millaisen aarreaitan meille lähetätte. Kuvakisa keräsi useita satoja upeita kuvia, joista on nyt aika äänestää parhaat.

Kuvakilpailu käydään kahdessa sarjassa: alakoululaisten ja päiväkoti-ikäisten sarjoissa. Meidän perhe -lehden ja Lasten uutisten raati on valinnut osallistujien joukosta kymmenen finalistia molempiin sarjoihin. Nyt loppukilpailuun päässeistä töistä äänestetään voittajat.

Äänestys on käynnissä 6.4. asti. Voittajakuvat julkaistaan julisteena Meidän perhe -lehdessä ja voittajia haastatellaan Lasten uutisiin.

Kuvakilpailun kuvien kautta syntyi värikäs ja monipuolinen kuva lasten arjesta ja ajatuksista korona-aikana. Kuvissa näkyi taistelua, mutta myös ystävyyttä. Niissä oli tunteita laidasta laitaan. Oli surua ja epätoivoa, mutta myös iloa ja toiveikkuutta.

Osa kuvista kuvasi tarkasti korona-ajan todellisuutta: maskeja, käsidesiä, hallituksen tiedotustilaisuuksia ja rajoituksia. Toisissa taas kuvattiin enemmän taianomaisia ajatuksia ja tunteita erikoiseen tilanteeseen liittyen.

Monipuolisuus näkyi myös tekniikoissa. Mukaan mahtui lyijy- ja värikynäpiirroksia, liituja, maalauksia, digitaalisia piirroksia ja erikoisempia tekniikoita.

Äänestys on päättynyt. Kiitoksia osallistumisesta!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luetuimmat

Uusimmat videot