5 vinkkiä kiinalaisesta verkkokaupasta tilaavalle - Mainos | HS.fi
MainosBonusway

5 vinkkiä kiinalaisesta verkkokaupasta tilaavalle

MAINOS: Ostosten tekeminen kiinalaisista verkkokaupoista on oma lajinsa. Nämä vinkit auttavat sinua tekemään onnistuneita ostoksia.


4.8.2017 8:53

1. Ei kannata yrittää kahlata läpi verkkokaupan koko valikoimaa.

Kiinalaisten verkkokauppojen valikoima on usein valtava. Esimerkiksi Kiinan suurimmasta verkkotavaratalosta AliExpressistä löytyy yli 100 miljoonaa tuotetta.

Kannattaa siis miettiä, mitä hakee, ja rajata haku niin, että löytää helposti etsimänsä.

2. Facebook-ryhmä tarjoaa apua ostopäätöksessä.

Facebookista löytyy ryhmä nimeltä wish/aliexpress/ebay. Jäseniä on lähes 100 000, ja ryhmässä vaihdetaan kokemuksia kyseisistä verkkokaupoista ja niistä tilatuista tuotteista.

Kannattaa kysyä apua ja vinkkejä, jos siltä tuntuu - ostopäätös on helpompi tehdä, kun tiedät jonkun muun ostaneen saman tuotteen ja pitäneen siitä.

3. Tilaa ainakin kolme kokoa tavallista suurempia vaatteita.

Kiinalaiset koot ovat eurooppalaisia kokomerkintöjä huomattavasti pienempiä. Jos Suomessa ostaa vaatekokoa M, kannattaa Kiinasta tilata kokoa XXL tai XXXL.

4. Malta odottaa

Kiinasta tilatut paketit saapuvat usein pitkällä aikaviiveellä. Ei siis kannata huolestua, jos paketti ei saavu yhtä nopeasti kuin vaikkapa eurooppalaisesta verkkokaupasta tilatut tuotteet.

5. Rahat takaisin

Jos saat väärän tuotteen tai se jää kokonaan saapumatta, on suosituimmissa kiinalaisissa verkkokaupoissa yleensä helppo saada rahat takaisin.

Lisäturvaa ostoksille saa myös maksamalla ne luottokortilla, jolloin luotottaja toimii viimeisenä puskurina jos jokin menee mönkään.

Kerää bonukset verkko-ostoksista!

- Bonuswayn avulla voit kerätä ostoksista bonusta rahana takaisin.

- Kertyneet bonukset voi siirtää pankkitilille.

- Palvelussa on yli 800 verkkokauppaa. Mukana ovat monet suositut verkkokaupat, kuten Zalando, Hotels.com, Fitnesstukku ja CDON.com.

- Palvelun käyttäminen ja siihen liittyminen on täysin ilmaista.

- Liity käyttäjäksi, niin saat 10 € bonusta ensimmäisestä ostoksestasi.

Lue myös: