[Mainos: Santander] Näin vastuullinen yritys tukee kulttuuria ja koulutusta - Mainos | HS.fi
MainosSantander

Näin vastuullinen yritys tukee kulttuuria ja koulutusta

Tämä yritys haluaa tehdä päätöksensä erityisen vastuullisesti niin avaintoiminnassaan kuin yhteiskunnallisissa asioissa.


21.8.2017 12:53

Moni tärkeä asia toteutuu tänä päivänä yritysten tuella. Oman panoksensa haluaa antaa myös Suomessa toimiva rahoitusyhtiö Santander Consumer Finance, jonka kansainvälinen emoyhtiö Grupo Santander tukee monissa maissa esimerkiksi lasten koulutusta ja talouskasvatusta.

Grupo Santander järjestää yhdessä kolmannen sektorin kanssa erilaisia keskustelutilaisuuksia, joissa lisätään tietoa niin koulutuksesta, mikroyrittäjyydestä ja kulttuurista kuin luonnon monimuotoisuudestakin.

Näin yhtiö tukee kahta YK:n tavoitetta: äärimmäisen köyhyyden vähentämistä maailmasta ja peruskoulutuksen mahdollistamista jokaiselle.

Vastuullisuuden perinne kantaa

Jo vuonna 1857 Pohjois-Espanjassa perustettu pankki Santander on alusta asti ollut aktiivinen yrityskansalainen. Alkuvuosina pankin tarkoituksena oli tukea kaupungin sataman kehitystä. Nykyisin se tukee yhteistä hyvää kaikissa toimintamaissaan.

Suomessa Santander on toiminut vuodesta 2007 alkaen. Täällä pankki toimii rahoitusyhtiönä nimellä Santander Consumer Finance. Se palvelee tavallisia kuluttajia tarjoten luottoja moneen arjen tarpeeseen.

“Luotonantomme on selkeän yksinkertaista ja reilua. Aina ennen luottopäätöstä selvitämme huolellisesti luotonottajan kyvyn selviytyä maksuista. Näiden samojen periaatteiden mukaisesti haluamme myös osallistua elämään pankkitoiminnan ulkopuolella”, sanoo johtaja Ville Rinkinen Santanderista.

Hyvää mieltä ja arjen turvallisuutta

Jo kahtena jouluna Santander Consumer Finance on toteuttanut suomalaisten joulutoiveita yhdessä Radio Aallon kanssa. Viime jouluna jouluiloa vietiin toivomusten mukaisesti esimerkiksi eläinsuojeluyhdistykseen ja palvelukotiin.

Lisäksi henkilökunta sai äänestää hyväntekeväisyyskohteen, jolle Santander antoi rahalahjoituksen. Kohteeksi valikoitui Sylva ry, joka tukee lasten, nuorten ja heidän perheidensä jaksamista, arkea ja hyvää elämää taistelussa syöpää vastaan.

Teillä liikkuvien turvallisuus on Santanderilla sydämen asia, onhan yhtiö Suomen suurin autorahoittaja.

Yhtiölle olikin luontevaa järjestää valtakunnallisena Pyörällä kouluun -päivänä oma Fillari Pop Up, jossa kiinnitettiin huomiota polkupyörien kuntoon ja ajoturvallisuuteen.

Mukana myös suurissa hetkissä

Kansainvälisiltä areenoilta Santander on tuttu nimi myös formula 1 -yhteistyökumppanina. Jalkapallofanit puolestaan tuntevat Santanderin Pohjois- ja Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen, Copa American sekä Espanjan liigan, La Ligan pääyhteisyökumppanina.

“Haluamme mahdollistaa unohtumattomia elämyksiä. Samaan aikaan päivittäinen työmme keskittyy usein arjen tärkeiden hankintojen helpottamiseen”, sanoo Rinkinen.

Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia.

Lue lisää Santanderista

Lue myös: