[Mainos: Mastercard] Suosikkibloggarin testissä digitaalinen maksupalvelu: ”Hei hei maksusähläys!” - Mainos | HS.fi
MainosMastercard

Suosikkibloggarin testissä digitaalinen maksupalvelu: ”Hei hei maksusähläys!”

Suosikkibloggari Julia Toivola testasi uutta digitaalista maksupalvelua, ja sehän osoittautui oikein näppäräksi arjessa. Maksamiseen ei tarvitse kuin puhelimen – joka keskellä pahintakin kiirettä on taatusti aina käden ulottuvilla.


20.12.2017 15:55

Uusi maksupalvelu Masterpass on osa pankkien tarjoamaa maksusovellusta, ja se tekee verkko-ostoksista vaivatonta ja turvallista. Tämän pääsi toteamaan myös suosittu bloggaaja Julia Toivola. Tämän lisäksi helppo mobiilimaksaminen oli hänelle uusi ja tervetullut tapa hoitaa käytännön asioita arjessa.

Blogipostauksessaan Toivola kertoo, miten näppärästi jouluostokset hoituivat Masterpassia käyttämällä. Hän hankki teatteriliput, uuden mekon sekä kasan superfoodeja ja testasi samalla Masterpassia käytännössä. Kaikki hoitui vain muutamalla klikkauksella.

”Myönnän. En kaipaa pankissa jonottamista enkä numerorumbaa. Digitalisoituvassa maailmassa annan eniten hurraahuutoja juurikin näille nykyaikaistuville pankki- ja maksuratkaisuille”, Toivola tunnustaa blogissaan.

Toivola huomasi myös ilokseen, että Masterpass tallentaa kaikki ostoksiin tarvittavat maksu- ja yhteystiedot yhteen paikkaan turvallisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun tiedot on syötetty palveluun kerran, Masterpass muistaa ne sen jälkeen käyttäjän puolesta. Lisäksi Masterpass-maksuissa saa verkko-ostoksille saman Mastercard Ostoturvan kuin kaikissa Mastercard-luottokorttimaksuissakin: toisin sanoen rikkinäistä tai saapumatonta verkko-ostosta ei tarvitse jäädä harmittelemaan, sillä kuluttaja voi saada rahansa takaisin.

”Hei hei maksusähläys!” bloggari tiivistää.

Kiireisessä arjessa kaikki aikaa säästävät palvelut ovat tervetullut lisä, ja tästä Masterpass on mainio esimerkki. Julia Toivola kertoo blogikirjoituksessaan, miten keskellä räntäsadetta poikaystävältä tuli äkkiä ilmoitus, että loppuunmyytyyn teatteriesitykseen oli tullut lisälippuja saataville.

”Paniikissa siitä, että liput loppuvat, klikkailin itseni puhelimen kautta niitä ostamaan, ja ennen kuin ehdin edes räntäsateelta suojaan, olivat liput Masterpassilla ostettuina”, Toivola kirjoittaa.

Bloggari huomasi, että usein maksukortteja ja lompakkoa ei jaksa kaivaa laukun pohjalta, kun Masterpass on helposti käden ulottuvilla: puhelimessa. Myöskään verkkokaupan ostokset eivät enää jää sen tähden kesken, kun aina ei jaksa naputella korttitietoja.

”Digilompakon yleistyminen on mielestäni erittäin tervetullutta”, Julia Toivola kirjoittaa hymiöiden kera.

Mikä Masterpass on?

• Masterpass on Mastercardin kehittämä digitaalinen maksuratkaisu, jonka saa käyttöön pankin maksusovelluksessa.

• Asiakkaan korttitiedot ja ostosten toimitusosoite säilyvät turvallisesti maksusovelluksessa.

• Masterpass on maailmanlaajuinen palvelu, joka helpottaa ostosten tekoa myös ulkomailla.

Lue myös: