MainosRadisson Blu

Matkustatko paljon? Kiinnitä huomio hotellissa näihin asioihin

MAINOS Unesta ei kannata tinkiä kiireessäkään, sillä hyvin nukutun yön jälkeen päivä sujuu helpommin.


14.2.2018 0:00

Suomen Radisson Blu Hotellit ovat kehittäneet Blu Dreams -unikonseptin yhteistyössä Familonin kanssa. Se näkyy hotellihuoneissa tuotteina ja palveluina, joiden avulla nukahtaminen, nukkuminen ja herääminen tuntuvat miellyttäviltä. Asiakkaissa on paljon liikematkustajia, ja heiltä saatua palautetta on käytetty apuna, kun hotelliyöpymisistä tehdään yhä parempia.

”Nukkumiseen tarkoitettu tila on hyvä rauhoittaa nukkumiselle. Siellä on oltava tilaa unille: rauhallinen sisustus eikä elektroniikkaa käden ulottuvilla”, sanoo Familonin vuoteista ja patjoista vastaava tuoteryhmäpäällikkö Hanna Salama.

Häiriötön ja levollinen uni auttaa palautumaan päivän rasituksista ja omaksumaan päivän aikana opittuja asioita.

Sängyn laadusta ei kannata tinkiä hotellissakaan

Hyvässä sängyssä patja kannattelee kehoa ja sijauspatja muokkautuu. Kylkiasento tai puolittain selällään makaaminen on unen kannalta paras nukkuma-asento. Kun vartalo on tuettu hyvään asentoon, on lihaksisto rento ja rintaranka pysyy avoimena. Hapensaanti on normaalia, veri kiertää hyvin ja keho lepää.

Hyvä tyyny tukee kaulaa. Lisätyynyillä voi myös parantaa nukkumisasentoa. Tyynyä voi pitää esimerkiksi polvien välissä, jolloin lantioluut ovat samalla tasolla eikä lantio kierry väärin. Selällään nukkuessa tyynyn voi laittaa takareisien alle, mikä oikaisee lantion asennon.

Unen laatuun vaikuttaa myös säännöllinen rytmi. Matkoillakin olisi hyvä yrittää pitää kiinni totutuista nukkumisajoista.

”Kun elämä on kiireistä, niin usein unesta tulee tingittyä ensimmäisenä. Hyvä uni on kuitenkin kaiken hyvinvoinnin perusta”, muistuttaa Hanna Salama.

Lähteet: Radisson Blu Hotelsin teettämä YouGov-mielipidetutkimus 2017

Blu Dreams tarjoaa paremmat yöunet

Suomen Radisson Blu Hotellit haluavat auttaa rakentamaan vieraiden hyvää elämänlaatua. Siksi Blu Dreams -unikonseptissa on huomioitu kaikki hyvään uneen liittyvät asiat: levollinen nukahtaminen, rauhalliset yöunet sekä herääminen virkeänä seuraavaan päivään.

Blu Dreams -konseptin keskiössä on muhkea Magic Bed, jonka materiaalit huomioivat nukkujan yksilöllisyyden. Joustinsänky on tukeva ja välipatja tukee selkärankaa. Lisäksi muokkautuva sijauspatja tekee sängystä pehmeän ja mukavan nukkua. Hotellien unimenuun kuuluu kuusi erilaista tyynyä, joista voi valita itselleen sopivimman.

Tutustu Radisson Blu Hotelleihin.

Lue myös: