[Mainos: JM Suomi Oy] Kerrostaloasumisen suosio kasvaa – 16-kerroksinen tornitalo nousee Herttoniemeen - Mainos | HS.fi
MainosJM Suomi Oy

Kerrostaloasumisen suosio kasvaa – 16-kerroksinen tornitalo nousee Herttoniemeen

Kerrostaloasumisessa kiehtoo helppous, kiinteät asumiskulut ja palvelujen läheisyys.


28.8.2019 16:27

”Herttoniemi on yksi Helsingin tunnetuimpia alueita, joka kasvaa ja kehittyy. Olemme todella innoissamme, kun saamme olla mukana kehittämässä tulevaisuuden asuinaluetta”, sanoo rakennusliike JM Suomi Oy:n toimitusjohtaja Markus Heino.

Yritys rakentaa Herttoniemen vanhalle teollisuusalueelle ensimmäiseksi 16-kerroksisen tornitalon, josta löytyy lähes 150 asuntoa. Upea tornitalo tulee muokkaamaan myös kaupungin siluettia.

TILASTOKESKUKSEN MUKAAN entistä useampi lapsiperhe löytää kotinsa kerrostalosta, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Myös kaupunkiasumisen kiinnostavuus yleisesti on ollut kasvussa.

”Kerrostaloasumisesta ollaan kiinnostuneita ihan kaikissa elämävaiheissa ensiasunnon ostajasta eläkeläiseen”, kertoo Heino.

Kerrostaloasumisessa viehättää ennen kaikkea asumisen helppous. Omakotitalon piha- ja korjaustyöt haukkaavat ison osan vapaa-ajasta – on nurmikonleikkuuta, haravointia ja lumitöitä. Lisäksi tuntuu, että joku paikka on jatkuvasti rempallaan.

Palvelujen läheisyys ja hyvät liikenneyhteydet tekevät arjesta helpompaa. Herttoniemeen matkustaa Helsingin keskustasta metrolla 12 minuutissa.

LISÄKSI KERROSTALOASUMISESSA tulee harvoin yllättäviä kuluja, sillä asumiskustannukset ovat melko kiinteät.

”Meille on tärkeää kehittää asuinalueita, joilla ihmiset viihtyvät. Herttoniemen kohteestamme on lyhyt kävelymatka metro- ja bussipysäkille, ja palvelut rakentuvat aivan viereen”, Heino kehuu.

Asunto Oy Helsingin Läkkisepän ennakkomarkkinointi alkaa syyskuun lopulla, ja kohteen rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä 2020.

JM Suomi rakentaa ensimmäisenä Suomessa Joutsenmerkittyjä kerrostaloasuntoja omistusasumiseen. Myös Herttoniemeen suunnitellut omistusasunnot rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaan. Joutsenmerkki kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä sekä laadusta ja turvallisuudesta.

”Rakentamamme kodit ovat materiaaleiltaan ympäristöystävällisempiä sekä energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa. Joutsenmerkitty rakentaminen mahdollistaa asukkailleen hyvinvointia tukevan ympäristön ja parantaa samalla rakennetun ympäristön laatua. Joutsenmerkki kodissa kertoo laadusta vielä vuosienkin kuluttua”, Heino kertoo.

Haluatko kuulla tästä kohteesta lisää? Jätä yhteystietosi täällä, niin saat ensimmäisenä tiedon Läkkisepän ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Tutustu kaikkiin JM Suomi Oy:n kohteisiin täällä.

JM Suomi Oy

JM Suomi on osa JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia asuntojen rakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja kasvukeskuksissa. JM Suomi rakentaa tällä hetkellä halutuille alueille Helsingissä ja Espoossa.

Konsernilla on yli 70 vuoden kokemus kotien rakentamisesta. Yritys sai vuonna 2018 Pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin peruslisenssin kerrostalotuotannolle. JM Suomi tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uudenlaista, Joutsenmerkittyä omistusasumista – ja samalla asunnonostajalle mahdollisuuden sijoittaa kodin lisäksi kestäviin ja ekologisiin arvoihin.

Lue lisää: www.jmoy.fi

Lähde: Tilastokeskus

Lue myös: