MainosKodinplaza.fi

Hakusessa vakuutus, sähkön hinta tai remonttiin tekijä? Vertailu kannattaa

MAINOS Palveluntarjoajia vertailemalla säästää selvää rahaa. Vertailu verkossa on nyt myös yllättävän helppoa ja vaivatonta.


2.10.2020 15:23

Oli kyseessä sitten kotivakuutus, keittiöremontti, kattoremontti tai vaikkapa sähkön hinta, kannattaa vertailla useita eri tarjouksia keskenään.

Valtakunnallisesti toimiva Kodinplaza.fi-sivusto syntyi kuluttajien palautteen pohjalta. Uudenlaiseen innovaatioon perustuva verkkosivusto säästää kuluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa ja tekee luotettavan yrityksen löytämisestä aiempaa helpompaa.

 ”Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille.”

“Vuonna 2016 teimme havainnon, että kodin tai kiinteistön palveluja hakeva saattaa jättää tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi vastaa. Tekijöiden löytäminen on monesti haastavaa ja kuluttaja joutuu näkemään liian paljon vaivaa”, yrityksen perustaja Jesse Nieminen muistelee.

”Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille.”

Kodinplazan avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

”Monet ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Lisäksi autamme kuluttajia tekemään myös parempia ostopäätöksiä.”

Yrityskäyttäjien joukosta löytyy monesti myös yrityksiä, joita kuluttaja ei ehkä itse osaisi etsiä. Yksi mieluinen palaute on jäänyt erityisesti Niemisen mieleen.

”Eräs talonrakentaja tarvitsi rakennusprojektiinsa maalämpöjärjestelmän sekä vesikiertoisen lattialämmityksen toimittajaa, mutta tekijän löytäminen oli haasteellista. Meidän kauttamme hän löysi viereiseltä maakunnalta tekijän, joka pystyi toimittamaan molemmat palvelut ja vieläpä sopivaan hintaan.”

Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

Käyttöalusta sekä toimintamalli on saatu sekä kuluttajien että yrittäjien kannalta nyt sille tasolle, että yrittäjät aikovat siirtää voimavaroja entistä enemmän myyntiin ja markkinointiin.

”Vankka perusta mahdollistaa laajentumisen tulevaisuudessa myös ulkomaille. Ensin hoidamme palvelun kuitenkin yleiseen tietoisuuteen Suomessa”, Nieminen tiivistää.

Kodinplaza.fi

Kesäkuussa 2017 perustettu tarjouspyyntöpalvelu, jonka kautta kuluttaja voi kilpailuttaa jo yli 900 kodin ja kiinteistön palvelua. Vertaile esimerkiksi:

Tähän mennessä sivustolle on jätetty yli 50 000 tarjouspyyntöä.

Lisätietoja: Kodinplaza.fi

Lue myös: