[Mainos: Europcar] Perhe sai uuden Kausiauton kotipihalle toimitettuna – autoilla voi nyt vaikka vain kuukauden kerrallaan - Mainos | HS.fi
MainosEuropcar

Perhe sai uuden Kausiauton kotipihalle toimitettuna – autoilla voi nyt vaikka vain kuukauden kerrallaan

MAINOS Netistä klikkaamalla voi nykyään valita auton kotiinkuljetuksella – ja käyttää sitä haluamansa ajan. Hinta sisältää kaiken veroista vakuutuksiin ja huolloista renkaisiin.


9.2. 13:51

Kouluikäiset lapset sekä perheyrityksen toiminnan pyörittäminen on palapeli, jonka kasaamisessa riittää huolehdittavaa ja riskejä. Itä-Suomessa välimatkat ovat välillä pitkiä, joten luotettava auto on välttämättömyys. Entä, jos autoja tarvittaisiin pian kaksi – tai jopa kolme?

Joensuussa asuva Henna-Riikka Hiltunen pyörittää miehensä ja kahden lapsensa kanssa perheyritys H&J Home Service Oy:tä, joka tarjoaa sekä nuohous- ja ilmanvaihto että koti- ja hoivapalveluja.

”Mieheni hoitaa nuohouksia ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksia. Itse olen ammatiltani sairaanhoitaja, tyttäreni lähihoitaja ja poikamme rakennusmies, ja tällä tiimillä tarjoamme koti- ja hoivapalveluja ikääntyneille tai muuten kotiinsa apua tarvitseville.”

Aikuisten lasten lisäksi kotona asustaa vielä kaksi nuorempaa, kouluikäistä lasta. Perheen voimin pyörivä yritys laajensi toimintaansa kotipalveluihin keväällä 2020, ja samalla eteen tuli kysymys toisen auton hankkimisesta.

Koti- ja hoivapalvelutoiminta oli vasta alussa, mutta kulkupeliä tarvittiin heti asiakkaiden kuljettamiseen ja heidän luonaan vierailemiseen. Tarve oli tilavalle, siistille ja luotettavalle autolle.

”Katselin läpi vaihtoehtoja, mutta leasing-autoihin piti yleensä sitoutua vähintään vuodeksi. Meillä kotipalvelut on sen verran uusi palvelu, ettemme voi tietää, kuinka paljon asiakkaita tulee, tai miten toiminta lähtee pyörimään.”

Aloittavan yrittäjän on muutenkin käytännössä mahdotonta tehdä sopimusta normaalista leasing-autosta, koska sitä varten vaaditaan tilinpäätöstiedot ensimmäiseltä vuodelta.

”Etsin pitkään sopivaa ratkaisua. Automallikin oli tiedossa, olimme käyneet autoliikkeessä katsomassa juuri tällaista Opel Grandlandia, joka sitten löytyi Europcar Kausiauton valikoimasta!”

Hiltuset riemastuivat löydettyään palvelun, jossa autoon ei tarvinnut sitoutua pitkäksi aikaa, ja kaiken lisäksi sen saisi tilattua suoraan kotipihalleen.

”Kaikissa muissa vaihtoehdoissa auto olisi pitänyt lähteä hakemaan jostain Turusta ja Helsingistä. Kausiauto tuotiin ilman lisämaksua kotipihalle tänne Joensuuhun! Se oli meille kyllä tosi iso plussa.”

Auton valitseminen, tilaaminen ja toimitus oli myös ilahduttavan helppoa ja nopeaa.

”Nettisivulla täytettiin yhteystiedot ja annettiin maksukortin numero, ja auto saatiin sitä seuraavana arkipäivänä.”

Muista vaihtoehdoista Kausiauto poikkesi myös siinä, että kaikki autoilun kulut polttoainetta lukuunottamatta kuuluivat hintaan, joka veloitettaisiin kuukausittain luottokortilta.

”Hintaan kuuluu kaikki: vakuutukset, verot, huollot ja renkaat. Useassa muussa leasing-sopimuksessa olisi pitänyt itse hoitaa esimerkiksi vakuutussopimus ja -kulut. Nyt ei tarvitse maksaa kuin bensat!”

Automallia miettiessään Hiltuset pohtivat citymaasturin ja farmariauton välillä. Opel Grandland on nyt ollut heidän käytössään kuukauden.

”Ollaan oltu kyllä tosi tyytyväisiä. Europcarilta soitettiin pian perään ja kysyttiin, onko kaikki niin kuin pitää. Saimme heiltä myös verolaskelmat yritykselle. Mahtavaa palvelua!”

Ehkä sen farmariautonkin aika tulee vielä. Henna-Riikka Hiltunen toteaa, että jos kotihoitopalveluiden asiakasmäärä kasvaa toivotun mukaisesti, tarvitaan tyttären käyttöön ehkä piankin toinen auto.

”Sen tiedämme jo nyt, että se on myöskin tällainen Kausiauto sitten. Onneksi voimme rauhassa katsoa, miten homma kehittyy, ja tehdä päätöksiä rauhassa. Samoin, jos jossain vaiheessa asiakasmäärä vähenee, voimme luopua autosta joustavasti.”

Europcar Kausiauton kk-hintaan sisältyy

  • Uuden auton toimitus kotiosoitteeseen seuraavaksi arkipäiväksi

  • Liikenne- ja kaskovakuutus

  • 24h tiepalvelu

  • 2000 km/kk

  • Kesä- ja talvirenkaat

  • Huollot ja korjaukset

Tilauksen kesto on minimissään 1 kk ja valikoimasta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.

Katso tarkemmat tiedot kausiauto.fi.

Lue myös: