MainosHonor

Honor esittelee uuden älytuotantolaitoksensa – Puhelin valmistuu keskimäärin 28,5 sekunnissa

MAINOS Maailman johtavaksi teknologiabrändiksi tähtäävän Honorin uudessa älytuotantolaitoksessa panostetaan automaatioon, mikä vähentää inhimillisiä virheitä ja vaihteluja tuotteiden välillä.

Honorin valmistusprosessi kattaa yli 150 ennustavaa testiä, jotka huomioivat nopeasti mahdolliset poikkeamat.


Honor panostaa yhä vahvemmin tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yhtiö on avannut uuden, itse rahoittamansa tuotantolaitoksen nimeltään HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park Kiinan Shenzheniin. Älytuotantolaitoksella huolehditaan uusien tuotteiden laadunvalvonnasta, suunnitellaan innovaatioita ja lippulaivatason tuotteita sekä tutkitaan tekoälyn tuomia mahdollisuuksia.

– Tarjoamme asiakkaillemme premium-tason teknologisia ratkaisuja ja tähtäämme maailman johtavimmaksi teknologiabrändiksi. Jotta voimme taata yhtenäisen ja johdonmukaisen asiakaskokemuksen, kaikkea toimintaamme ohjaavat tinkimätön laatu ja erilaiset standardit, kertoo George Zhao, Honor Globalin presidentti.

– Olemme ylpeitä uudesta älytuotantolaitoksestamme, joka tarjoaa meille entistäkin paremmat mahdollisuudet korkealuokkaisiin tuotteisiin ja yhä monipuolisempaan tuotevalikoimaan. Tällä hetkellä tuotannon keskiössä ovatkin Honorin tämän hetkiset lippulaivamallit, kuten uusi Honor 50, joka on saavuttanut suuren suosion Suomessa.

Honorin tuotantolaitoksella käytetään alan johtavaa, korkean tarkkuuden automatisoitua valmistusteknologiaa

Jopa 75 prosenttia puhelimista valmistetaan automaation keinoin

Honorin omassa tuotantolaitoksessa panostetaan erityisesti automaatioon, mikä vähentää inhimillisiä virheitä ja vaihteluja tuotteiden välillä. Jopa 75 prosenttia puhelimista valmistetaan automaation keinoin, ja yhden puhelimen valmistukseen menee keskimäärin 28,5 sekuntia. Honor on kehittänyt automaatiosta 40 prosenttia itse.

Automaattinen tarkkuuskokoonpainolaite hoitaa näyttöjen asennuksen 75 mikrometrin tarkkuudella, mikä vastaa noin hiuksen paksuutta.

Honorin tuotantolaitoksella käytetään alan johtavaa, korkean tarkkuuden automatisoitua valmistusteknologiaa. Esimerkiksi automaattinen tarkkuuskokoonpainolaite hoitaa näyttöjen asennuksen 75 mikrometrin tarkkuudella, mikä vastaa noin hiuksen paksuutta.

Automaattinen akunkokoamislaite pystyy puolestaan havaitsemaan jopa 40 mikrometrin kokoiset vieraat esineet. Se seuraa reaaliajassa painetta, mikä varmistaa valmistettavien akkujen turvallisuuden ja vähentää manuaalisen työn riskejä.

Laadunvalvonta kiinteänä osana valmistusta

Jotta yksittäisen puhelimen laadunvalvonta olisi täysin aukotonta, sen tulee läpäistä tuotantolinjan jokainen vaihe. Honorin toimintamallissa laadunvalvonta onkin kiinteänä osana valmistusprosessia alusta loppuun, ei niinkään erillinen osa-alue. Honorin valmistusprosessi kattaa myös yli 150 ennustavaa testiä, jotka huomioivat nopeasti mahdolliset poikkeamat.

Älytuotantolaitoksessa toimivat myös Automated Guided Vehicles (AGV) -ajoneuvot, jotka huolehtivat tarvittavien materiaalien toimittamisesta eri paikkoihin. Lopuksi ne noutavat valmiit tuotteet tuotantolinjalta.

Jotta yksittäisen puhelimen laadunvalvonta olisi täysin aukotonta, sen tulee läpäistä tuotantolinjan jokainen vaihe.

Jo yli 600 laatustandardia

Pitkän kokemuksen ja tutkimustyön myötä Honor on kehittänyt yli 600 laatustandardia, jotka kattavat koko suunnitteluprosessin, valmistuksen, materiaalit ja käyttökokemuksen ja vastaavat myös kansainvälisiä laatuvaatimuksia.

Älytuotantolaitoksessa on luotettavuuteen, sääntelyyn ja ympäristönsuojeluun keskittyneet alan johtavat laboratoriot.

Älytuotantolaitoksessa on luotettavuuteen, sääntelyyn ja ympäristönsuojeluun keskittyneet alan johtavat laboratoriot. Niissä valvotaan sekä materiaaleja että valmiita tuotteita.

Uusi älytuotantolaitos toimii seuraavan sukupolven tuotantokapasiteetin hautomona, jonka tarkoituksena on esitellä Honorin kehitystyötä ja kykyä toimittaa erityisen korkealaatuisia tuotteita. Honor myös kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa ja kannustaa alati kehittyvään työkulttuuriin.

Tutustu tehtaan älykkääseen toimintaan alla olevasta videosta.

Lue myös: