MainosXiaomi

Valitsimme 4 arkea helpottavaa lahjaideaa – Älyä löytyy nyt muualtakin kuin puhelimesta

MAINOS Vältä hutihankinnat ja hetken mielijohteet lahjaostoksilla. Tämän joulun toivelahjat ovat fiksuja ja tyylikkäitä – ja niiden toimintoja voi hallinnoida kätevästi kännykällä.


Xiaomin puhelimet hurmaavat parhaillaan suomalaisia, eivätkä syyttä. Virtaviivainen ulkokuori kätkee sisälleen tehokkaan suorituskyvyn, loistavan akun keston ja erinomaisen kameran – ja puhelimet ovat edelleen markkinoiden keveimmästä päästä.

Katso kännykästä paljonko skuutissa on akkua jäljellä, pyydä imuria siivoamaan olohuone tai selaile air fryerin reseptejä.

Kilpailijoistaan poiketen Xiaomin teknologinen osaaminen ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin älypuhelimiin. Kattavasta kodin ja vapaa-ajan älylaitevalikoimasta löytyy pukinkonttiin jokaiselle omaan tarpeeseensa sopiva, arkea helpottava apuri. Tuotteita yhdistävät upea muotoilu sekä erinomainen käyttökokemus – Mi Home -sovelluksella voit puhelimen kautta hallita laitteiden toimintoja. Katso vaikka kännykästä, paljonko skuutissa on akkua jäljellä, pyydä imuria siivoamaan olohuone tai selaile air fryerin reseptejä!

1. Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L

Valmista rapeaa, vähärasvaista ruokaa helposti

Kiertoilmakypsentimen eli air fryerin avulla onnistuu herkullisen, mutta vähärasvaisen ruoan valmistaminen. Nopea ilmankierto varmistaa, että ruoka kuumenee tasaisesti ja siihen syntyy rapea pinta sisuksen pysyessä pehmeänä.

Kypsennyksen aikana rasva irtoaa ruoasta, mutta maku jää tallelle. Lämpötilaa voi säätää 40 ja 200 asteen välillä. Kaksinopeuksisen tuulettimen avulla kypsentimellä voi paistamisen ja paahtamisen lisäksi myös sulattaa pakasteita, kuivata hedelmiä ja säilöä vihanneksia.

Paista, paahda, kuivata ja säilö!

2. Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Tehokkaaseen, mutta turvalliseen skuuttailuun

Kevytrakenteisella ja tyylikkäällä skuutilla taittuvat jopa 30 kilometrin matkat miellyttävästi. Lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti.

Autoista mallinnetut etu- ja takavalot lisäävät turvallisuutta muita liikenteessä kuitenkaan sokaisematta. Taitettavan rakenteen ansiosta skuutti kulkee helposti mukana vaikka auton takaluukussa – ja tämän menopelin tehot riittävät myös ylämäkiin.

Tukevan skuutin huippunopeus on 25 km/h.

3. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+

Robotti-imuri, joka pesee mielellään myös lattiat

3D-älysensoriensa avulla robotti-imuri välttää tielleen ilmaantuvat esteet ilman niihin törmäämistä. Imuri poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta. Imurin HEPA-suodatin suodattaa poistoilman lähes kaikista allergeeneista.

Moppaava robotti-imuri pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja riittoisan 250 millilitran vesisäiliön avulla. Vettä riittää normaalikäytössä jopa 160 neliömetrille. Latauksen jälkeen imuri jatkaa siitä, mihin jäi. Se kiipeää kynnysten yli, eikä jää mattojen reunoille norkoilemaan.

Ohjaa imuria kännykällä tai puheella.

4. Xiaomi 11 LITE 5G NE

Höyhenenkeveä älypuhelin, jossa on erinomainen kamera

Sirorakenteinen Lite 5G NE -puhelin painaa vain 157 grammaa. Kaupan päälle tulee tyylikäs ulkonäkö: puhelimen puhtaat linjat pääsevät oikeuksiinsa upeiden värien ansiosta. Läheltä kauniin puhelimen kehityksessä on oltu kaukaa viisaita – kookas akku tarjoaa reilusti virtaa some- ja kuvaushommiin ja sen lataaminen sujuu nopeasti pikalaturilla.

Erityismaininnan ansaitsee kamerajärjestemä, jollaista ei uskoisi tämän hintaluokan puhelimesta löytyvän.

XIAOMI

Jälleenmyyjät: DNA, Elisa, Euronics, Gigantti, Power, Telia, Veikon Kone ja Verkkokauppa.com.

Lue myös: