MainosDermosil.fi

Verkkokaupan pioneeri Dermosil tiennyt jo vuosikymmeniä sen, minkä muut hoksasivat vasta nyt – suosio perustuu puhtaaseen laatuun

MAINOS Kestosuosikkien rinnalle kehitellään jatkuvasti uusia tuotteita asiakaspalautteen ja ideoinnin pohjalta. Verkkokauppa ja saippuatehdas Korsnäsissä ovat perheyrityksen sydän ja sielu.

Anne Storbäck tarkistaa tuotekoodit ennen pakkaamista. Pian Dermosilin tuotteet lähtevät Korsnäsin tehtaalta tilaajille.


2.5. 13:11

Kuvankaunis merimaisema aukeaa silmien eteen Dermosilin toimitiloissa Korsnäsissä Pohjanmaan rannikolla. Perinteikkään kosmetiikkayrityksen työntekijöillä on ainutlaatuinen tilaisuus ihailla työpäivänsä aikana Merenkurkun saaristoa, joka on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.

”Maisema muistuttaa meitä jatkuvasti luonnosta ja siitä vastuusta, joka meillä on yhteisestä ympäristöstämme”, sanoo tuotepäällikkö Josefiina Källström.

Josefiina Källström kertoo, että Merenkurkun ainutlaatuinen luonto innoittaa Dermosilin väkeä puhtaudellaan ja kauneudellaan.

Dermosil valmistaa lukemattomien suomalaisten luottotuotteita, ja markkinat ovat kasvussa myös Ruotsissa ja Virossa. Kun tuotantoketju on valmistuksesta verkkokauppaan saakka kotimaisen perheyrityksen käsissä, kuluttaja voi olla varma tuotteen alkuperästä, turvallisuudesta ja eettisyydestä.

Nenä ei paljasta, että nyt ollaan tehdastiloissa. Tuoksu on raikas ja hieman hedelmäinen.

”Oikeastaan on aika hauskaa, että se, mitä globaalit kosmetiikkayritykset nyt pitävät markkinointinsa keihäänkärkenä, on ollut meidän tapamme toimia jo vuosikymmeniä. Esimerkiksi nestemäisten tuotteiden täyttöpakkaukset sekä INCI-haku ovat olleet tapojamme palvella asiakasta mahdollisimman hyvin”, toteaa kehityspäällikkö Kim Strömman.

INCI on kosmetiikan ainesosien luettelointijärjestelmä, jonka avulla kuluttaja voi etsiä tietoa tuotteen sisällöstä. Dermosil varmistaa dermatologisin testein, että tuotteet ovat ihoystävällisiä ja niitä voi käyttää huoletta. Herkälle iholle sopivilla tuotteilla on myös Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Kaikki muovipullot eivät ole samanlaisia, vaan lopullisen jätteen määrään voi vaikuttaa muun muassa kierrätettävän aineksen määrällä. Tässä nostellaan tyhjiä pulloja koneeseen, jossa niihin pakataan nestesaippuaa.

NENÄ EI PALJASTA, että nyt ollaan tehdastiloissa. Tuoksu on raikas ja hieman hedelmäinen.

Viime vuodesta lähtien entistä suurempi osa Dermosilin tuotteista on tehty Korsnäsissä, ja nytkin suuressa sammiossa muhii 3 000 kilon saippuasatsi. Aprikoosintuoksuinen nestesaippua on yksi kevään monista uutuuksista.

”Uutuuksia tulee joka toinen kuukausi, ja niiden rinnalla kestosuosikit pitävät pintansa. Uutuuksia ja vinkkejä ihonhoitoon ja hyvinvointiin voi lukea Iholle-lehdestä ja verkkokauppaamme kirjautumalla”, Josefiina Källström kertoo.

Omalla saippuatehtaalla syntyvät niin tutut suosikit kuin uutuudetkin. Aprikoosintuoksuista nestesaippualiuosta sekoitetaan käsin.

Verkkokauppa on Dermosilin toinen koti, jossa pyörii myös aktiivinen foorumi. Asiakkaat voivat antaa foorumilla palautetta, esittää kysymyksiä ja tuoda esille ideoita tuotekehitykseen. Källströmin mukaan asiakkaat ovat hyvin tietoisia uusista trendeistä ja vastuullisuuskysymyksistä.

Uutuuksia tulee joka toinen kuukausi, ja niiden rinnalla kestosuosikit pitävät pintansa.

”Käytännön tekoja arvostetaan. Käytämme kierrätetystä muovista valmistettuja PET-pulloja, minkä lisäksi olemme vähentäneet muovin määrää 10 prosentilla PE-pulloissamme.”

SAIPPUATEHTAALTA siirrytään varastoon ja pakkauspuuhiin. Yli 400 tuotteen valikoima on säntillisesti järjestetty hyllyihin, mutta ihmisen tarkkaavaisuutta tarvitaan, jotta tilaukset menevät varmasti oikein.

Kotimaisuuden arvostaminen ei lopu tuotekehitykseen ja valmistukseen, vaan yritys haluaa työllistää osaajia arvoketjun alusta loppuun. Silti hinta pysyy kohtuullisena, koska välikäsiä ei ole. Verkkokaupasta voi tehdä tilauksen suoraan, ja pian täällä Korsnäsissä jo pakataan ihon, hiusten ja kehon hyvinvointiin tarkoitettuja luottotuotteita mukanaan ripaus arjen ylellisyyttä. Se tekee jokaisesta päivästä hitusen ihanamman, aivan kuten kauniin saaristomaiseman ihailu työpäivän lomassa.

Tuotekehittely on jatkuvaa, ja joka toinen kuukausi lanseerataan uutuuksia.

  • Dermosil on 1980-luvulla perustettu suomalainen perheyritys ja verkkokaupan pioneeri Suomessa. Suurin osa Dermosilin saippuatuotteista valmistetaan Suomessa, Korsnäsissä.

  • Tuotevalikoima pitää sisällään satoja laadukkaita ja ihoystävällisiä kosmetiikkatuotteita hiusten, kasvojen ja kehon hyvinvointiin.

  • Tuotteiden valmistuksessa on käytetty turvallisia raaka-aineita, ja ainesosat ovat selkeästi nähtävillä.

  • Dermosil-tuotteiden hinnat ovat edullisia, koska välikäsiä ei ole. Tuotteita voi ostaa helposti Dermosilin omasta verkkokaupasta.

  • Tutustu laajaan tuotevalikoimaan: dermosil.fi

Lue myös: