MainosHuawei

Onko adapteri kateissa tai piuha poikki? ”Ihmisillä on tarve saada tuote nopeasti suoraan sinne, missä he ovat”

MAINOS Ketterä puolen tunnin toimitusaika elektroniikkatuotteille tuo avun moneen yllättävään tilanteeseen. Suomessa vastaavaa palvelua ei ole aiemmin nähty.


27.9. 14:02

Kotimaiset kulutustarpeet ja ostotavat ovat näkyvässä murroksessa. Jo lähes 60 prosenttia suomalaiskuluttajista ostaa verkosta jotakin joka kuukausi, ja toiseksi suosituin verkko-ostamisen tuotekategoria on elektroniikka. Yhä useampi kuluttaja kaipaa myös nopeita toimituksia, mutta esimerkiksi elektroniikkapuolella saman päivän toimitukset eivät ole Suomessa vielä yhtä yleisiä kuin monilla muilla markkina-alueilla. Lisäksi saman päivän tilaukset ovat onnistuessaankin akuuttiin tarpeeseen melko hitaita ja hintavia.

Harmaita hiuksia voi aiheuttaa myös postipakettien saapumisen oikea ajoittaminen. Monesti puuttuva tuote pitäisi saada heti tarpeen ilmetessä, ei kuuden tunnin päästä tai vasta seuraavana päivänä. Paketin kuljetustavan ja oikean aikaikkunan sopiminen omaan arkeen voi tuntua haastavalta.

Huawei-tuotteiden shop-in-shop Foodoran palvelussa syntyi Huawein ja Foodoran halusta vastata kuluttajakäyttäytymisen muuttumiseen ja asiakkaiden uusiin tarpeisiin. Enää ei tarvitse jäädä odottelemaan, jos oikeanlainen adapteri on hukassa tai kuulokkeet jäivät mökille, ja aamulla olisi tärkeä palaveri edessä.

Foodoran kautta tilatessa on tavara perillä samalla varmuudella ja nopeudella kuin se tuttu ruoka-annoskin – ja tilauksen etenemistä voi tietysti seurata livenä kännykän ruudulta.

”Kiinnostus elektroniikan nopeaa kotiinkuljetusta kohtaan on selkeästi nähtävissä Foodoran asiakaskunnassa. Sadat käyttäjät etsivät palvelusta elektroniikkaa joka kuukausi. Vuoden 2022 aikana elektroniikan hakumäärät ovat kasvaneet tasaisesti noin 20 prosenttia kuukaudessa, ja elektroniikka onkin yksi suurimmista yksittäisistä hakutrendeistä palvelussa juuri nyt”, kertoo Head of Business Development Max Börman Foodoralta.

Tällä hetkellä Foodoran palvelusta löytyy esimerkiksi Huawein älykelloja, kuulokkeita, reitittimiä ja tietokonetarvikkeita. Valikoima kasvaa myöhemmin lisää ja tilaaminen onnistuu Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Lahdessa.

Ketterä puolen tunnin toimitus elektroniikalle tuo avun moneen yllättävään tilanteeseen.

”Aiemmin esimerkiksi jonkin tarvikkeen rikkoutuminen juuri ennen tärkeää matkaa saattoi johtaa haastaviin tilanteisiin, mutta Foodoran tarjoamat nopeat tilaus- ja toimitusmahdollisuudet tuovat lisää vaihtoehtoja yllättävien tilanteiden ratkaisemiseen”, summaa Huaweilta Joonas Nurmela, Head of PR and Communications.

Huaweilla uskotaan, että tulevaisuuden verkkokaupassa kilpaillaan entistä enemmän nimenomaan parhaasta ostokokemuksesta. Palvelu on erityisen tärkeä niille, jotka arvostavat nopeaa toimitusta ja erittäin sujuvaa ostokokemusta.

Foodora tarjoaa nyt ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 20 euron tilauksille, joten kuluttajat saavat tilattua suurimman osan Huawei-tuotteista kotiin ilman toimituskuluja tilausmatkan ollessa alle 4 kilometriä. Huawein tuotteita pääsee tilaamaan Foodoran kautta artikkelissa mainituissa kaupungeissa.

Tutustu valikoimaan >>

Lue myös: