MainosGold&Green

3 ihanan nopeaa pastaa – näillä herkkuohjeilla pyöräytät hetkessä täydellisen lounaan

MAINOS Yksinkertaiset ja maukkaat ainesosat takaavat sen, että arkinenkin pasta tuo hyvän mielen.

Pistaaseista ja cashewpähkinöistä pyöräytetty pesto ja chilillä ja inkiväärillä maustettu rapsakka Delikaura tekevät pastasta ihanan maukkaan.


Arki vaatii usein ruokia, jotka saa pöytään alle puolessa tunnissa – mieluiten sen allekin.

Kiireisen kokin helppo valinta on pasta, varsinkin jos ruoan muut höysteet ehtii valmistella pastan keittoajan puitteissa. Nopeuden ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa hätiköintiä tai tinkimistä mausta. Yksinkertainen mutta herkullinen makumaailma syntyy muutamasta laadukkaasta raaka-aineesta, jotka antavat pastalle luonteikkaan täyteläisen maun ja mukavan suutuntuman.

Nopeuden ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa hätiköintiä tai tinkimistä mausta.

Täysin kasvipohjainen Delikaura on erinomainen luottoainesosa, joka istuu niin pastaan kuin moneen muuhunkin ruokaan. Sitä voi napsia ihan sellaisenaankin, mutta se sopii täydellisesti esimerkiksi salaatteihin ja nuudeliruokiin tai pizza- tai taco-täytteeksi. Se on valmiiksi maustettu proteiiniherkku, joka ei vaadi erikseen kypsentämistä. Delikaura valmistetaan kaurasta ja palkokasveista, ja proteiinin lisäksi se sisältää myös runsaasti rautaa. Mehevät makuvaihtoehdot takaavat sen, että ruoasta ei tule tylsän makuista – ja epäonnistua ei voi.

Delikaura-pistaasipasta on loistoesimerkki helposta mutta maukkaasta arjen lempiruoasta. Pistaaseista ja cashewpähkinöistä pyöräytetty pesto ja chilillä ja inkiväärillä maustettu rapsakka Delikaura tekevät pastasta ihanan maukkaan ja arjesta heti piirun paremman.

Delikauraa kannattaa paistaa muutama minuutti pannulla, jotta se saa lisää rapeutta. Pesto surautetaan rouheaksi tahnaksi samaan aikaan, kun nauhapasta kypsyy. Kun pasta on valmista ja valutettu, Delikaura ja pistaasipesto sekoitetaan sen joukkoon ja ruoka on valmis.

Kun aikaa on vartti ja nälkä jo kova, on huojentavaa, kun voi kiireestä huolimatta syödä hyvää. Pasta pronto valmistuu spagetin keittoajan puitteissa. Valkosipuli ja chili hienonnetaan, ja niitä kuullotetaan tovi yhdessä Delikauran kanssa. Kun pastan keittominuutit ovat täynnä, on kaikki valmista herkutteluun. Valkosipulin, chilin ja inkiväärin maut yhdistettynä laadukkaaseen oliiviöljyyn ja rouheaan Delikauraan tekevät kasvispastasta vastustamattoman.

Arjen pastaruokiin kannattaa kokeilla myös meheviä ja näppäräkäyttöisiä vegekuutioita. Ne on tehty herneproteiinista ja sisältävät runsaasti proteiinia ja rautaa. Hyvän maun lisäksi niillä on helppo parantaa oman ruokavalion ravitsemuksellista laatua. Vegekuutioilla on Sydänmerkki.

Vegekuutioiden valmistus hoituu rivakasti, sillä niille riittää nopea paistaminen ja maustaminen. Luonnostaan miedonmakuiset kuutiot on helppo maustaa hyvinkin erilaisten makujen pariksi.

Maukas ja mutkaton vegepasta on valmista alle puolessa tunnissa, ja se on lempeän herkullinen yhdistelmä cashewpähkinöitä, broccoliineja eli varsiparsakaaleja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja vegekuutioita.

Kasvipohjaiseen kokkailuun

  • Gold&Green® tuoteperheeseen kuuluu maukkaita kasviproteiinituotteita monipuoliseen vegekokkailuun. Ne sisältävät runsaasti proteiinia ja rautaa, joiden riittävä saanti on tärkeää jokaiselle, ei vain kasviperäistä ruokavaliota noudattaville.

  • Delikaura® on valmiiksi maustettu ja kypsennetty, mutkaton kasviproteiini. Sen intensiivinen maku ja miellyttävä koostumus sopivat erinomaisesti wokkien ja pastojen joukkoon tai salaatin ja tacojen täytteeksi. Delikaura® on parasta lämmitettynä mutta maukasta myös sellaisenaan.

  • Kasvipohjaisen kokkauksen klassikko, Nyhtökaura® paistuu pannulla rapeaksi. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä ja antaa tilaa luovuudelle keittiössä. Nyhtökaura® on valmistettu kaurasta ja palkokasveista ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

  • Gold&Green® vegenugetit ja vegekuutiot on ovat helppo valinta kasvispainotteiseen ruokavalioon. Ne on valmistettu herneproteiinista ja vegekuutioille on myönnetty myös Sydänmerkki.

  • Tutustu Gold&Green -tuotteisiin

Lue yllä oleva sisältö, ja vastaa kyselyyn! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia GoGift-lahjakortteja.

Tutkimuksen toteuttaa Digitalist Group Oyj Sanoma Media Finland Oy:n toimeksiannosta.

Lue myös: