MainosGigantti

Palvelu vetää yritysasiakkaita Gigantin myymälään

MAINOS Pro Center on yritysasiakkaiden oma alue Gigantin myymälöissä. Tutun myyjän kanssa voi suunnitella IT-laitepaketit uusille työntekijöille tai neukkarin, joka tukee hybridityötä. Tai vaikkapa kokonaisen keittiön kalusteineen ja laitteineen.

Samuli Teittinen tarjoaa yrityksille ratkaisuja, joista asiakkaat eivät välttämättä ole edes kuulleet.


Silloin, kun yritysasiakas tietää mitä aikoo hankkia brändiä, bittiä, senttimetriä ja muita yksityiskohtia myöten, ostokset on helppo tehdä tutusta paikasta tai sieltä, mistä paras diili irtoaa. Tällaisia asiakkaita Gigantilla on paljon.

”Meillä on lisäksi paljon yritysasiakkaita, jotka haluavat tulla myymälään keskustelemaan tarpeistaan ja etsimään ratkaisua. Siksi meillä on jo useassa myymälässä Pro Center -alue, jossa palvelee päivittäin yritysmyyjä ilman ajanvarausta”, kertoo Samuli Teittinen. Hän aloitti viime kesänä ensimmäisenä Pro Center -myyjänä Vantaan Tammistossa.

Teittisen mukaan joku saattaa hakea Pro Centeristä yksinkertaisesti puhelimen ja tietokoneen oheislaitteineen pienyrityksen uudelle työntekijälle. Joku toinen taas tulee suunnittelemaan IT-laitteiden pakettia työntekijöille, joita virtaa kookkaaseen kasvuyritykseen lähes tauotta. Kolmas haluaa varmistaa, ovatko kaikki keinot varmasti käytössä niin kotona kuin toimistollakin hybridityön yleistyessä.

”Luomme aina yrityskohtaisen ratkaisun. Jos on esimerkiksi tarvetta tietyille asetuksille, järjestämme sen yrityksen kaikkiin uusiin puhelimiin ja tietokoneisiin.”

Henkilökohtaisten työkalujen ohella Pro Centeristä haetaan kokonaisia ratkaisuja esimerkiksi neuvotteluhuoneisiin.

”Neuvotteluhuoneiden suunnittelu on erittäin ajankohtaista juuri nyt, kun osa ihmisistä palaa toimistolle ja osa jatkaa etätöissä. Pro Centerissä on helppo tutkia, mitä IT-laitteita neuvotteluhuoneessa tarvitaan ja mitä sellaista on tarjolla, mistä asiakas ei ole välttämättä vielä kuullut. Pystymme myös visualisoimaan ratkaisuja”, Teittinen kertoo.

Osa yritysasiakkaista tulee Giganttiin perehtymään toimistokäyttöä kestäviin kodinkoneisiin. Esimerkiksi taukotilaan tarvitaan fiksu kahvikone, ja keittiöön tehokas tiskikone.

”Itse asiassa suunnittelemme yritysasiakkaiden kanssa kokonaisia toimistokeittiöitä laitteineen ja kalusteineen. Ja jos yritys on vaikkapa ravintola tai pesula, keskitymme järeämpiin koneisiin, jotka on tarkoitettu ammattikäyttöön.” Teittisen mukaan ravintoloissa suosittuja tuotteita ovat myös infonäytöt.

”Saamme kyllä järjestettyä mainosnäytön vaikka tien varteenkin, jos tarvis.”

Gigantti järjestää asiakkaan toiveesta niin kuljetuksen, asennuksen kuin käyttöönottokoulutuksenkin.

Kun tuotteet on valittu ja tilattu, Gigantti järjestää asiakkaan toiveesta niin kuljetuksen, asennuksen kuin käyttöönottokoulutuksenkin. Pro Centerissä voidaan järjestää myös liittymät IT-laitteille yhdessä kumppanina toimivan Elisan kanssa.

”Autamme myös asiakkaita valitsemaan heille sopivan rahoitusmallin. Yksi suosittu vaihtoehto on kumppaneidemme tarjoama leasing-rahoitus”, Teittinen kertoo.

Teittinen myöntää, että monet Pro Centerissä hoidetut asiat onnistuisivat myös puhelimitse tai sähköpostitse. Hän on kuitenkin huomannut, että yhä useampi yritysasiakas tulee mieluusti käymään myymälässä.

”Pro Centereitä on suurimmissa myymälöissämme, ja moni niistä sijaitsee alueelle, jolla on paljon toimistoja ja muita yrityksiä. Meillä on helppo pistäytyä – tai viihtyä pidempään.”

Pro Centerin asiantuntijat tarjoavat räätälöityä palvelua yritysasiakkaille.

Parhaat edellytykset työntekoon

Toimivassa työtilassa puitteet ovat kunnossa.

Työhyvinvointia edistävät laadukas sisäilma ja hyvä työskentelyergonomia. Valikoimiimme kuuluu ilmanpuhdistuslaitteet, sähköpöydät, työtuolit sekä muut toimistotarvikkeet ja -kalusteet.

Sujuvan työskentelyn mahdollistavat tietotekniikka, modernit laitteet ja nopea verkkoyhteys.

Ilmapiiriä rakentavat siistit ja toimivat yhteiskäyttötilat, ja useimpien konttoreiden sydän on keittiö. Meiltä löydät kahvikoneet, astianpesukoneet ja muut laitteet – tai suunnittelet uusiksi koko keittiön.

Pro Centerin asiantuntijat ratkaisevat kaikki toimistohaasteet. Tervetuloa palveltavaksi!

Lue lisää:

Tehokas ja mukava työpäivä kotitoimistolla – työvälineet kuntoon

Työntekijät vaativat perusteluja toimistoon paluulle

Sisäilmalla salakavala vaikutus työkykyyn

Lue myös: