Gastrobareista tuli Barcelonassa hitti – kolme ravintolavinkkiä - Matka | HS.fi

Gastrobareista tuli Barcelonassa hitti – kolme ravintolavinkkiä

Espanjalaiset huippukokit innostuivat gastrobareista. Pitää varoa, ettei kokin päähänpisto räjähdä suussa.

Xavier Francon tuliset klassikkoperunat kirpaisevat suussa.

16.2.2013 2:00

1. Ohla Gastronomic Bar

Ohla on huippukokki Xavier Francon Michelin-ravintola Saücin rento sisarravintola. Molemmat sijaitsevat luksushotelli Ohlan tiloissa Barcelonan vanhassakaupungissa.

Kokin katalaanijuuret näkyvät talon erikoisuuksissa. Niitä ovat Katalonian keittiön perinteiset mar y montaña -ruokalajit eli meren ja vuoriston antimet sekä maaseudun tukevat maut, kuten savustetut escalivada-kasvikset.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat