Aidon Kanarian perässä Inglésiin - Matka | HS.fi

Aidon Kanarian perässä Inglésiin

Mikä? Playa del Inglés Montako kertaa käyty? 25 Miten pääsee? Lomalennolla Helsingistä   Helsinkiläinen Maj-Britt Heikkilä: "Kun suvussa ei ole pikkulapsia, katson, että on helpompaa lähteä jouluksi pois. Vietän joka vuosi kolme viikkoa Gran Canarian Playa del Inglésissä.

Playa del Inglés

2.8.2014 2:00

Mikä? Playa del Inglés

Montako kertaa käyty? 25

Miten pääsee? Lomalennolla Helsingistä

 

Helsinkiläinen Maj-Britt Heikkilä:

"Kun suvussa ei ole pikkulapsia, katson, että on helpompaa lähteä jouluksi pois. Vietän joka vuosi kolme viikkoa Gran Canarian Playa del Inglésissä. Näin poikani ei tarvitse ajatella, että äidille pitää järjestää jotain ohjelmaa.

Kauemmas en voi matkustaa. Pystyn istumaan lentokoneessa sen kuusi tuntia. Karibialle tai Thaimaahan lennot kestävät liian pitkään.

Olen ollut muissakin Kanarian kohteissa, mutta auringon ottajalle Inglés on ihan mahtava paikka. Lämpötila on juuri sopiva 20–25 astetta, joka ei tukahduta. Siellä myös näkee luonnollista, ihanaa Kanariaa, kun lähtee keskustan ulkopuolelle. Pieniä kyliä on ihan muutaman kilometrin säteellä.

Matkakumppanikseni olen löytänyt espoolaisen rouvan, jolla on samat intressit kuin minulla: kävelemme paljon ja syömme hyvin. Hänet löysin aikoinaan, kun matkatoimistot vielä myivät nais- ja miespaikkoja hotelleihin.

Päivällä on kiva kävellä veden rajassa seitsemän kilometriä pitkällä playalla. Bussilippu maksaa euron, jos ei jaksa kävellä takaisin. Taksikin on halpa. Inglésin keskustassa ajellessa se maksaa kolme neljä euroa.

Paellaa ja ruttuperunaa käyn syömässä paikallisten suosimissa ravintoloissa. Niissä meno on paljon hauskempaa kuin suomalaisissa paikoissa. Suomalaisissa paikoissa tärkeintä on humalahakuisuus.

Kahdella viime kerralla olen loman lopussa ajatellut, että voisihan tästä lähteä jo kotiin. Mutta se on ohimenevä olotila. Syksyllä ystävät taas kyselevät, milloin lähden. Voin kertoa jo nyt, että 10. joulukuuta."

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat