Turistit levittävät kursailematta hilloa karjalanpiirakoille ja rahkaa ruisleivälle – Hotellit kertovat, mitä turistit haluavat aamupalaksi Suomessa - Matka | HS.fi

Turistit levittävät kursailematta hilloa karjalanpiirakoille ja rahkaa ruisleivälle – Hotellit kertovat, mitä turistit haluavat aamupalaksi Suomessa

Hotelliaamiaisilla näkee lautasilla välillä erikoisia ruokayhdistelmiä. HS kysyi muutamista hotelleista Helsingissä ja Lapissa, mitä turistit eri maista haluavat aamupalaksi.

Hotelli Holiday Inn City Centre Helsingin keskustassa tarjoaa aamiaisella aasialaisia ruokia, kuten kiinalaista teetä ja nuudelikeittoa.

30.12.2017 2:00 | Päivitetty 2.1.2018 13:18

Taas nakkeja, lihapullia, munakokkelia, silliä ja lohta.

Lautanen täyttyy lähestulkoon aina samoilla ruuilla, kun Suomessa yöpyy hotellissa. Miksi hotelliaamiaisella tarjotaan juuri tällaista syötävää?

Koska niitä suomalaiset haluavat syödä. Ja maistuvat ne myös ulkomaalaisille yöpyjille. Hotellien aamupalavalikoima on pyritty rakentamaan niin, että syötävää löytyy mahdollisimman moneen makuun.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat