Ruotsinlaivoilla on yksi klassikko yli muiden, mutta kuka tekee sen parhaiten? HS testasi laivojen buffetpöydät - Matka | HS.fi

Ruotsinlaivoilla on yksi klassikko yli muiden, mutta kuka tekee sen parhaiten? HS testasi laivojen buffetpöydät

Ruotsinlaivoilla suomalaiset oppivat syömään katkarapuja. Nykyään laivojen buffetit lupaavat huippukokkien lähiruokaa tai makumatkoja maailman ympäri. Millaista noutopöytien ruoka on?

Kokonaisia katkarapuja saa molemmilta laivoilta. Vikingillä ne tarjoillaan hauskasti lasipurkeista.

14.4.2018 2:00 | Päivitetty 14.4.2018 5:52

Ruotsinlaivojen seisovaa pöytää on turha vähätellä. Alkujaan voileipäpöytänä tunnetussa buffetissa on voinut ruokailla 1950-luvulta, ja se on yhä monelle tärkeä osa laivamatkaa.

Siellä suomalaiset ovat oppineet syömään katkarapuja, jotka ovat edelleen yksi suosituimmista laivoilla syötävistä herkuista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat