Suomalaiskokki perusti Washingtoniin pohjoismaisen ravintolan – Asiakkaat rakastavat silliä ja ruisleipää, mutta lihapiirakat eivät kelvanneet - Matka | HS.fi
Matka

Suomalaiskokki perusti Washingtoniin pohjoismaisen ravintolan – Asiakkaat rakastavat silliä ja ruisleipää, mutta lihapiirakat eivät kelvanneet

Suomen suurlähetystön entinen kokki Mikko Kosonen perusti Yhdysvaltain pääkaupunkiin pohjoismaisen ravintolan, joka luottaa yksinkertaisiin makuihin.

Mikko Kososen ravintolan naapurissa on luomupesula ja poliittinen hiphop-järjestö.

Julkaistu: 11.8.2018 2:00, Päivitetty 11.8.2018 6:29

Washington

Yli kaksikymmentä vuotta kokki Mikko Kosonen ihmetteli, miksi Yhdysvaltain pääkaupungissa ei ollut kunnollista pohjoismaista ravintolaa. Sellaista, joka vastaisi sitä, miten trendikkääksi Pohjola on Yhdysvalloissa tullut.

Niin trendikkääksi, että ruotsalaisesta vessaharjasta voidaan pyytää Los Angelesissa pokkana 62 dollaria.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?