Kilpailu Hesarin digitilaajille

Voita liput Flow-festivaalille


Voita liput itsellesi ja seuralaisellesi Flow-festivaalille. Arvomme kahdeksan lippupakettia perjantaille 10.8. ja pääpalkintona yhden kolmen päivän (10.–12.8.) lippupaketin. Lippupaketti sisältää 2 pääsylippua tapahtumaan.

 

Syötä alapuolelle HS-käyttäjätunnuksesi, eli sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi.

Osallistumalla hyväksyt käyttöehdot


 

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Helsingin Sanomat yhtestyössä Flow-festivaalin kanssa.


Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Helsingin Sanomien järjestämään Flow-festivaalilippujen arvontaan.


Henkilötietojen käsittely
Arvonnan järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Sanoman rekisteriselostetta ja tietosuojalauseketta.


Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua tiistaina 7.8. ja keskiviikkona 8.8. klo 14 asti. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.


Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan palkintona on lippuja Flow-festivaalille Helsingin Suvilahdessa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan keskiviikkona 8.8.2018 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.


Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Arvonnan järjestäjä toimittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen palkinnon voittajalle. Voittaja noutaa palkintonsa Sanomatalon vastaanotosta (osoite Töölönlahdenkatu 2). Voittajan nimeä ei julkaista.


Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.


Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.