HELSINGIN SANOMAT, NYT-LIITE JA HS.FI/MENOKONE
Menovinkin (hs.fi/menovinkki) tapahtumatietojen ilmoituspalvelu ei ole toistaiseksi käytössä. Tapahtumatiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen menovinkki@hs.fi.

Menotiedot tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhässä tulleita tapahtumatietoja ei yleensä ehditä käsitellä. Kaikki hyväksytyt ja käsitellyt tapahtumat näkyvät verkkosivujen Menokoneessa (HS.fi/menokone). Niitä voi etsiä sivulla esimerkiksi hakusanalla.


Kun lähetät menovinkkejä, kirjoita tiedot sähköpostin viestikenttään ja vältä pelkkiä liitetiedostoja. Liitetiedostot eivät aina aukea, ja useita linkkejä sisältävät sähköpostit saattavat helposti päätyä roskapostiin.

Nämä tiedot vaaditaan (kirjoita tiedot sähköpostin viestikenttään):

TAPAHTUMAN LAJI
(konsertti, keikka, klubi, teatteri, tanssi, näyttely, muut tapahtumat) + tieto siitä, jos kyseessä on lastentapahtuma.

TAPAHTUMAN NIMI
(esiintyjän nimi / esityksen nimi)

TAPAHTUMAPAIKKA + OSOITE
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA
LIPUN HINTA tai tieto ilmaisuudesta
LYHYT KUVAILU TAPAHTUMASTA (tapahtuman tarkempia tietoja: esim. kuka pitää luennon, ketkä näyttelevät teatteriesityksessä tai mistä näyttelyopastuksella puhutaan)

Lisätietoja ja kuvamateriaalia voi laittaa myös liitetiedostoina. Lisäksi tarvitaan ilmoittajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero/sähköpostiosoite). Yhteystietoja ei julkaista. Tapahtumatietoja julkaistaan ainoastaan seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti ja Kirkkonummi.
Kuvamateriaalin tulee olla hyvälaatuista (kuvakoko vähintään 75 KB) ja muodoltaan vaakakuvia. Mukaan tulee liittää kuvaajan tiedot. Ei julisteita eli kuvia, joiden päällä on tekstiä.
HS:n tapahtumapalstoilla ei julkaista uskonnollisia tapahtumia. Ennen vaaleja ei julkaista vaalitilaisuuksia tai poliittisten järjestöjen järjestämiä tapahtumia.