HELSINGIN SANOMAT, NYT-LIITE JA HS.FI/MENOKONE
Menovinkin (hs.fi/menovinkki) tapahtumatietojen ilmoituspalvelu ei ole toistaiseksi käytössä. Tapahtumatiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen menovinkki@hs.fi

Tällä hetkellä menotietojen lähettämisessä ei ole tarkkaa aikataulua. Kannattaa kuitenkin lähettää tiedot hyvissä ajoin. Menopalstoja tehdään nyt normaalista poikkeavalla tavalla, ja printtilehden sivut tehdään valmiiksi aiemmin kuin yleensä.

Koronaepidemian vuoksi osa lehtien menosivuista on tauolla. Minne mennä -palsta ilmestyy tällä hetkellä pari kertaa viikossa. Nyt-liitteessä ei julkaista menosivuja vielä kesän alussa, mutta tilannetta seurataan joka viikko.


Kun lähetät menovinkkejä, kirjoita tiedot sähköpostin viestikenttään ja vältä pelkkiä liitetiedostoja.

Nämä tiedot vaaditaan:

TAPAHTUMAN LAJI
(konsertti, keikka, klubi, teatteri, tanssi, näyttely, muut tapahtumat) + tieto siitä, jos kyseessä on lastentapahtuma.

TAPAHTUMAN NIMI
(esiintyjän nimi / esityksen nimi)

TAPAHTUMAPAIKKA + OSOITE
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA
LIPUN HINTA tai tieto ilmaisuudesta
LYHYT KUVAILU TAPAHTUMASTA (tapahtuman tarkempia tietoja: esim. kuka pitää luennon, ketkä näyttelevät teatteriesityksessä tai mistä näyttelyopastuksella puhutaan) - kerro myös, onko tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen

Lisätietoja ja kuvamateriaalia voi laittaa myös liitetiedostoina. Lisäksi tarvitaan ilmoittajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero/sähköpostiosoite). Yhteystietoja ei julkaista.

Tapahtumatietoja julkaistaan ainoastaan seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti ja Kirkkonummi.

Kuvamateriaalin tulee olla hyvälaatuista (kuvakoko vähintään 75 KB) ja mukaan tulee liittää kuvaajan tiedot. Ei julisteita.

HS:n tapahtumapalstoilla ei julkaista uskonnollisia tapahtumia.