HELSINGIN SANOMAT, NYT-LIITE JA HS.FI/MENOKONE
Menovinkki.fi:n tapahtumatietojen ilmoituspalvelua korjataan, eivätkä sivustot ole toistaiseksi käytettävissä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Lähetä kaikki tapahtumatiedot toistaiseksi sähköpostitse osoitteeseen menovinkki@hs.fi

Tietojen on oltava toimituksessa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Menotiedot tulevat julki verkossa (HS.fi/menokone) noin viikkoa etukäteen.


Nämä tiedot vaaditaan (kirjoita tiedot sähköpostin viestikenttään):

TAPAHTUMAN LAJI
(konsertti, keikka, klubi, teatteri, tanssi, näyttely, muut tapahtumat) + tieto siitä, jos kyseessä on lastentapahtuma.

TAPAHTUMAN NIMI
(esiintyjän nimi / esityksen nimi)

TAPAHTUMAPAIKKA + OSOITE
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA
LIPUN HINTA tai tieto ilmaisuudesta
LYHYT KUVAILU TAPAHTUMASTA (tapahtuman tarkempia tietoja: esim. kuka pitää luennon, ketkä näyttelevät teatteriesityksessä tai mistä näyttelyopastuksella puhutaan)

Lisätietoja ja kuvamateriaalia voi laittaa myös liitetiedostoina. Lisäksi tarvitaan ilmoittajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero/sähköpostiosoite). Yhteystietoja ei julkaista. Tapahtumatietoja julkaistaan ainoastaan seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti ja Kirkkonummi. Kuvamateriaalin tulee olla hyvälaatuista (kuvakoko vähintään 75 KB) ja mukaan tulee liittää kuvaajan tiedot. Ei julisteita.
HS:n tapahtumapalstoilla ei julkaista uskonnollisia tapahtumia. Ennen vaaleja ei julkaista vaalitilaisuuksia tai poliittisten järjestöjen järjestämiä tapahtumia.