Mitä Sorbus-pajassa keitettiin? - Mesta | HS.fi

Mitä Sorbus-pajassa keitettiin?

Poikkitieteellinen ja -taiteellinen Pixelache-verkosto viritti viime viikolla Helsingin Vaasankadun Sorbus-galleriaan Avoin Sorbus -työpajan osana Foodycle-festivaalia. Pajan aihe oli pihlaja (sorbus aucuparia). Mitä siellä oikein keitettiin, pajan vetäjä Mikko Laajola? Keräsimme Vaasankadulla marjoja ja yritimme valmistaa pakastetuista marjoista kettukarkkeja, hilloa ja viiniä.

Kaupunki notkuu pihlajanmarjoja.

18.9.2013 2:00

Poikkitieteellinen ja -taiteellinen Pixelache-verkosto viritti viime viikolla Helsingin Vaasankadun Sorbus-galleriaan Avoin Sorbus -työpajan osana Foodycle-festivaalia. Pajan aihe oli pihlaja (sorbus aucuparia).

Mitä siellä oikein keitettiin, pajan vetäjä Mikko Laajola?Keräsimme Vaasankadulla marjoja ja yritimme valmistaa pakastetuista marjoista kettukarkkeja, hilloa ja viiniä. Kaikille avoin paja saa jatkoa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?