Tutkimuksen ja kokeilun seurauksena voi syntyä parempaa ruokaa - Mielipide | HS.fi

Tutkimuksen ja kokeilun seurauksena voi syntyä parempaa ruokaa

Oppi siitä, miten hiivaleipä valmistetaan, siirtyy kyllä tehokkaasti sukupolvelta toiselle myös ilman, että varsinaisista syistä ja seurauksista tajuaa yhtään mitään. Tällä lauseellaan toimittaja Suvi Ahola (HS Ruokatorstai 22. 11.) toisti ajatuspolkua, joka usein ihmetyttää.

29.11.2012 2:23

Oppi siitä, miten hiivaleipä valmistetaan, siirtyy kyllä tehokkaasti sukupolvelta toiselle myös ilman, että varsinaisista syistä ja seurauksista tajuaa yhtään mitään. Tällä lauseellaan toimittaja Suvi Ahola (HS Ruokatorstai 22. 11.) toisti ajatuspolkua, joka usein ihmetyttää. Miksi ihmiset, jotka yleensä arvostavat tietoa, suhtautuvat siihen väheksyvästi tai jopa torjuvasti silloin, kun sen kohteena on taito valmistaa hyvää ruokaa?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide