Kestävää ruoantuotantoa tulee edistää - Mielipide | HS.fi

Kestävää ruoantuotantoa tulee edistää

Huhtikuun Kuukausiliite kertoi länsimaissa asuvien ihmisten uusista proteiininlähteistä, hyönteisistä. Pääkirjoituksessa (HS 12. 4.) kysyttiin, kuinka kauan maapallo kykenee ruokkimaan sen kasvavan väestön. Ilmastonmuutos vaikeuttaa viljelyolosuhteita ja tekee jopa osan ruoan päätuotantoalueista viljelykelvottomiksi.

14.4.2015 2:00

Huhtikuun Kuukausiliite kertoi länsimaissa asuvien ihmisten uusista proteiininlähteistä, hyönteisistä. Pääkirjoituksessa (HS 12. 4.) kysyttiin, kuinka kauan maapallo kykenee ruokkimaan sen kasvavan väestön.

Ilmastonmuutos vaikeuttaa viljelyolosuhteita ja tekee jopa osan ruoan päätuotantoalueista viljelykelvottomiksi. Ongelmista huolimatta kestävyyden lisäämiseen on muitakin keinoja kuin hyönteisruokavalio.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide