Höyrysaunassa pitää olla höyryä - Mielipide | HS.fi

Höyrysaunassa pitää olla höyryä

Hakunilan uimahallin remontti uudisti hallin oikein viihtyisäksi ja vetovoimaiseksi paikaksi, mutta yksi kesto-ongelma jäi: uimahallin höyrysauna ei toimi kunnolla. Olen käynyt päivittäin Hakunilan uimahallissa ja myös höyrysaunassa, joka on minulle astmaatikolle erittäin tärkeä terveyden kannalta, mutta kieltämättä usein tuskastuu siihen, että höyrysaunassa meinaa paleltua.

15.4.2015 2:00

Hakunilan uimahallin remontti uudisti hallin oikein viihtyisäksi ja vetovoimaiseksi paikaksi, mutta yksi kesto-ongelma jäi: uimahallin höyrysauna ei toimi kunnolla.

Olen käynyt päivittäin Hakunilan uimahallissa ja myös höyrysaunassa, joka on minulle astmaatikolle erittäin tärkeä terveyden kannalta, mutta kieltämättä usein tuskastuu siihen, että höyrysaunassa meinaa paleltua. Kahden viime vuoden aikana höyrysauna on toiminut laskujeni mukaan vain kymmenkunta kertaa toivotulla tavalla niin, että siellä on ollut riittävästi höyryä ja hikikin on tullut. Uimahallin remonttiin käytettiin paljon rahaa. En usko, että höyrysaunan kunnostaminen olisi kovin suuri lisäkulu.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide