Käynnistetään hyväosaisten talkoot - Mielipide | HS.fi

Käynnistetään hyväosaisten talkoot

Hallitusohjelman leikkaukset kohdistuvat eniten eläkeläisiin, opiskelijoihin ja muihin pienituloisiin. Näiden ryhmien ei tarvitse tehdä mitään, sillä hallitus huolehtii leikkausten toimeenpanosta aikanaan. Niin helppoa! Sen sijaan hyväosaisia pääministeri Juha Sipilä (kesk) kehottaa osallistumaan vapaaehtoisesti talkoisiin maamme talouden kohentamiseksi.

6.6.2015 2:00

Hallitusohjelman leikkaukset kohdistuvat eniten eläkeläisiin, opiskelijoihin ja muihin pienituloisiin. Näiden ryhmien ei tarvitse tehdä mitään, sillä hallitus huolehtii leikkausten toimeenpanosta aikanaan. Niin helppoa!

Sen sijaan hyväosaisia pääministeri Juha Sipilä (kesk) kehottaa osallistumaan vapaaehtoisesti talkoisiin maamme talouden kohentamiseksi. Mihin talkoisiin ja miten? Miksi hyväosaisia kohdellaan eriarvoisesti? Miksei heiltä viedä rahaa samoin kuin vähäosaisilta? Ellei eriarvoista kohtelua voida muuten korjata, ehdotan, että pääministeri Sipilän johdolla muodostetaan työryhmä, joka järjestää keräyksen maamme talouden kohentamiseksi. Keräykseen saavat osallistua vain yli 7 000 euroa kuussa ansaitsevat – siis hyväosaiset. Keräystoiminnan organisoi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, jolla on jo hyvää kokemusta tämäntyyppisestä hankkeesta.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide