Finpron tehtävä on tuoda kasvua Suomeen - Mielipide | HS.fi

Finpron tehtävä on tuoda kasvua Suomeen

Finpron entinen toimitusjohtaja Tapani Kaskeala arvosteli mielipidesivulla (8. 7.) Finpron uudistusta ja yritysten kansainvälistymispalveluiden nykytilaa. Finpro auttaa edelleen suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisen eri vaiheissa tiiviissä yhteistyössä yrittäjien ja elinkeinoelämän järjestöjen, kauppakamareiden, ministeriöiden, Tekesin, Finnveran, ely-keskusten ja Suomen kulttuuri-instituuttien kanssa.

15.7.2015 2:00

Finpron entinen toimitusjohtaja Tapani Kaskeala arvosteli mielipidesivulla (8. 7.) Finpron uudistusta ja yritysten kansainvälistymispalveluiden nykytilaa.

Finpro auttaa edelleen suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisen eri vaiheissa tiiviissä yhteistyössä yrittäjien ja elinkeinoelämän järjestöjen, kauppakamareiden, ministeriöiden, Tekesin, Finnveran, ely-keskusten ja Suomen kulttuuri-instituuttien kanssa. Finpro myös houkuttelee ulkomaisia investointeja ja edistää matkailusektorin kasvua. Tarjoamme maksuttomia kansainvälistymispalveluitamme yrityksille 54 maassa, ja asiantuntijoillamme on kokemusta kotimaisesta ja kansainvälisestä yritystoiminnasta.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide