Vastavalkea ei ole disinformaatiota

Janne Riiheläinen leimasi blogissaan (HS.fi 24. 7.) suomalaiset vaihtoehtomediat, mukaan lukien Vastavalkean, "disinformaatioksi". Leimatessaan Vastavalkean disinformaatioksi Riiheläinen leimasi myös julkaisemamme tietokirjailijoiden, tutkijoiden, akateemikoiden ja diplomaattien artikkelit disinformaatioksi.

28.7.2015 2:00

Janne Riiheläinen leimasi blogissaan (HS.fi 24. 7.) suomalaiset vaihtoehtomediat, mukaan lukien Vastavalkean, "disinformaatioksi".

Leimatessaan Vastavalkean disinformaatioksi Riiheläinen leimasi myös julkaisemamme tietokirjailijoiden, tutkijoiden, akateemikoiden ja diplomaattien artikkelit disinformaatioksi. Tällainen ei ole vain toimituksen mustamaalausta vaan myös avustajiemme älykkyyden aliarviointia. Toisin kuin Riiheläinen vihjaili, Vastavalkea on itsenäinen, aktiivisten kansalaisten perustama media. Riiheläisen kannattaisi ehkä hyväksyä se, että monet suomalaiset eivät näe Ukrainaakaan demokratian tyyssijana ja katsovat – tunnetun amerikkalaisen toisinajattelijan Noam Chomskyn tavoin –, että myös länsimaiden toimissa voi olla kritisoitavaa.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide