Flavonoideja lähikauppaan - Mielipide | HS.fi

Flavonoideja lähikauppaan

30.3.2000 3:00

Luin professori Hannu Korhosen kirjoituksen flavonoidien tutkimuksesta (HS 11. 3.) link {ETR=tl;HS20000311SI1MP01uhc.jtun.;all;hesa}. Koska minulla on tavallisimpien kansantautien (kohonnut kolesteroli, verenpaine ja elopaino) ohella myös keskikorvaperäinen Menieren tauti, minun pitäisi välttää ennen kaikkea suolaisia ruokia. Tiedän hyvin suolan ja muidenkin säilöntäaineiden terveyshaitat, mutta terveellisempiä tuotteita tulee kovin harvakseltaan kauppojen hyllyihin. Onko syynä elintarviketeollisuuden tai kaupan piittaamattomuus terveydellisistä asioista vai kaivataanko yhä edelleen lisää tutkimuksia? Julkinen kirjoittelu flavonoideista ja niiden terveysvaikutuksista on yleensä niin tieteellistä, että tavallinen kuluttaja on pihalla kuin lintulauta.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide