Ruokalistat suunnitellaan monipuolisiksi - Mielipide | HS.fi

Ruokalistat suunnitellaan monipuolisiksi

16.1.2003 2:00

Ville Lindforsin kirjoituksessa kouluruokailusta (HS 12.1. link {ETR=tl;HS20030112SI1MP01p0z.jtun.;all;hesa}) on pari asiavirhettä, jotka haluan korjata. Käytämme kouluruoan raaka-aineisiin keskimäärin 0,59 euroa/ruokailija. Vantaan kouluruokailun ruokalistat suunnitellaan mahdollisimman monipuolisiksi huom ioiden myös ravitsemussuositukset. Ravitsemussuosituksissa nimenomaan korostetaan ateriakokonaisuutta, johon pääruoan lisäksi kuuluu perunaa/makaronia/riisiä, tuoresalaattia, leipää, ruokajuoma ja ravintorasva.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide